2821
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490692 بازدید | 6289 پست
سلام دوستان خوبید؟
من باردار هستم صورتم خیلیییییی جوش زده حالا کمی بهتر شده ولی جاهاش خیلییییییی افتضاح مونده یعنی هرکی میرسه بهم میگه:((
به دکترم همه گفتم هیچی نگفت به نظرتون چه کرم ضدلکی میتونم برای لکه هام استفاده کنم که برای بارداری هم ضرر نداشته باشه؟؟
در سرزمین من : نگاه کودکش پر از آرزوست , نگاه جوانش پر از حسرت و نگاه سالمندش پر از افسوس .

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خواهش می کنم ملودی جان . امیدوارم که به دردت خورده باشه.

طلا جون فکر کنم پوشک آلدی یا لیدل از مال روسمن هم ارزونتر باشه. پوشک آلدی تقریبا جنسش نرمتر از مال روسمن هست و به تن نی نی می شینه .
طلا جون من هم همیشه از روسمن میگیرم خیلییییییییی راضیم شده دوازده ساعت هم بوده رو تن بچه و هیچ مشکلی پیش نیومده

عشق سبز برای من خیلی تا حالا بسته اومده هیچ وقت همچین چیزی نشده حتما جنسات چون نو بوده اینطوری کردن نه برای سبزی و اینا هیچ چی نمیگیرن ولی حواست باشه ادویه نگی بفرستن یه بار مامانم زردچوبه فرستاده بود برداشته بودن یه ذره سوراخ کرده بودن مشما رو ببینن چیه بعد خاک برسرا همونطوری گذاشته بودن تو جعبه وقتی پستچی آورد از چهارطرف جعبه زردچوبه میریخت هر چی هم فرستاده بودن گند زده شده بود توش با زردچوبه
سحر جون شما چه مارکی میگیرید؟

من چند هفته دیگه نینیم بدنیا میاد. دارم وسایل سیسمونیشو میگیرم ،کم کم ساک بیمارستان خودمو نینی رو میخوام ببندم .میشه راهنماییم کنید واسه ساک بیمارستان برا خودمو نینی چیا وردارم ، لباسا،لوازم بهداشتی.........
و چی خود بیمارستان میده؟
پستونک و شیشه شیر چه مارکی خوبه ؟ کالسکه چطور؟ و از کجا خرید کردید ؟
من به تجربه شما مامانای با تجربه نیاز دارم .
یه دنیا ممنونم .
یاسمین جان با ویزای تحصیلی نمی تونی اقامت بگیری مگر اینکه تحصیلت (5 یا 6 سال،بین این دو شک دارم) متناوب طول بکشه یا اینکه بلافاصله بعد از تحصیل یه قرارداد کاری خوب ببندی که اونم سقف حقوق داره. یعنی باید حقوقت طبق قرارداد بالا باشه.
وای سحر اتفاقا هفته پیش یه سری دیگه فرستادن
بهشون گفتم چرا فرستادین
صبر میکردین یکی رو پیدا کنم داره از ایران میاد بیاره وسایل رو
گفتن حالا برای وسایل بعدیت
خلاصه یه کارتن لباس و کفش بچه ها رو فرستادن البته مارک هاش رو کندن
ولی متاسفانه متاسفانه توش ادویه کاری و زرشک و نعناع هم گذاشتن
رسما فکر کنم باید بندازمشون دور
یعنی اگر بسته ای که از ایران میاد ببینن گمرکی بهش نمیخوره میارن دم خونه
آخه یه نفر به من گفت هر بسته ای از ایران میاد باید بری zoll حضوری بگیری
اگر مالیات بخوره که میدی اگر نه بسته اش رو میگیری
پس یعنی اگر مشکلی نداشته باشه و گمرکی نخوره میارن دم خونه؟
ادویه کاری رو بگو
خدا کنه نریزن رو لباس ها
**** سکوت، گاهی بهترین تحقــــیر است...! ****
نه عشق سبز اصلا اینطوری نیست برای من هزاران بار بسته اومده همیشه اومده دم خونه خیالت راحت میارن دم خونه خدا کنه به سرنوشت مال من دچار نشه ادویه هات که یه هفته باید فقط بشوری بسابی

یاسمن جون من در مورد سوالت اطلاعی ندارم

طلا جون بالاخره دعوتنامه مامانت به موقع رسید؟
من از همون مارک خود روسمن babydream میگیرم هم برای دخترم میگرفتم الان هم برای پسرم میگیرم خیلیییییییییی راضیم به سلامتی نی نی بیاد ایشالا بالاخره طبیعی زایمان میکنی یا سزارین؟
ببین بچه تا وقتی بیمارستانه هیچ چی نمیخواد همه چی خودشون میدن برای آوردنش خونه باید لباس برداری بعد پوشک و اینا هم که همه چی هست تو بیمارستان برای بچه برای خودت هم نوار بهداشتی اینا همه چی هست تو بیمارستان لباس زیر بردار حوله مسواک خمیردندون سشوار لباس خواب دو سه دست لباس راحتی که باهاش بتونی بچرخی تو بیمارستان دمپایی جوراب برس شامپو لوازم آرایش فکر کنم همینا کافی باشه برای بیمارستان بعد از الان ترجمه و اصل عقدنامتون رو هم دم دست بذار برای گرفتن شناسنامه بچه مثل من نشه که تازه بعد دنیا اومدن بچه دیدم گم شده نیست ترجمه
من وسایل بهداشتی رو همه رو از دی ام خریدم از همون روسمن هم میتونی بخری دوتاش هم همه چی داره کالسکه هم میخوای بخری حتما حتما امتحان کن که تو صندوق ماشینتون جا بشه اینا تجربه های خودمه کالسکه رو رفتیم خریدیم برداشتیم اومدیم بعدا دیدیم که با بدبختی جا میشد تو صندوق هر سری کلی اعصاب خوردی
سحر جون ممنونم از راهنماییتون ،
چه خوب یادتونه ،بله دعوت نامه بده ۲ ماه رسید درست چند روز قبل مصاحبه ، مردیم از استرس ،بلاخره مامانم هفته پیش ویزا گرفت ،واسه زایمان داره میاد ،من خودم قصدم زایمان طبیعی ، کلی نرمش، پیاده روی انجام میدم ،ببینم خدا چی میخواد .
شما اینجا زایمان کردید؟ طبیعی؟ از کار و رفتار پرسنل بیمارستان ، ماما راضی بودید؟
راستی بعد چند روز از زایمان طبیعی میشه به حالت عادی زندگیمون برگردیم، کی میشه مسافرت رفت؟ چون می خوام برنامه ریزی کنم واسه گشتو گذار با مامانم .
بازم خیلی ممنون بابت راهنمایتون .
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

🩸عقب افتادن

aydaaa79 | 22 دقیقه پیش

پروردگارم

لیتیم | 21 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز