2821
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490689 بازدید | 6289 پست
سلام دوستان
ایا بیماری اتیسم را می شناسید؟؟؟؟؟؟
ایا میدانید از هر 100 تولد یک نوزاد در بدو تولد به بیماری اتیسم مبتلا می شود؟؟؟؟؟؟
ایا میدانید علایم بیماری اتیسم چیست؟؟؟؟؟؟؟
ایا میدانید تشخیص زود هنگام بیماری اتیسم در درمان ان بسیار مهم می باشد؟؟؟
http://www.behesht1389.parsiblog.com

سلام دوستان
ایا بیماری اتیسم را می شناسید؟؟؟؟؟؟
ایا میدانید از هر 100 تولد یک نوزاد در بدو تولد به بیماری اتیسم مبتلا می شود؟؟؟؟؟؟
ایا میدانید علایم بیماری اتیسم چیست؟؟؟؟؟؟؟
ایا میدانید تشخیص زود هنگام بیماری اتیسم در درمان ان بسیار مهم می باشد؟؟؟
http://www.behesht1389.parsiblog.com

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام مامان سام..چند بار برات پیام گذاشتم و برای پیدا کردن خونه تو فرانکفورت میخواستم ازتون کمک بگیرم ولی پیداتون نکردم...راستش نمیدونم شمارت رو کجا نوشتم...پیداش نمیکنم..نمیدونم چطوری میتونم باهاتون صحبت کنم و ازتون کمک بگیرم...مرسی دوستم
**** سکوت، گاهی بهترین تحقــــیر است...! ****
سلام دوستان
من ۳ ماه باردارم،میخام بدونم واسه خانومهای باردار دولت آلمان چه برنامهای داره،من چیزی نمیدونم در این مورد،
حتا هزینه زایمان،خرج نوزاد ،....
میشه اطلاعات کامل بدید، ممنونم
سلام تالا مکه شما المان زندکی میکنی
خوب همونطور که معلومه همه اینجا بیمه هستن و هزینه بیمار مجانی هستش\
و خرج نوزاد هم برداخت میشه \
البته تا زمانی که درس بخونه تا 18 سال که نرماله و اکه ادامه بده تا مقطع دکترا که از دیبلم تا دکترا اسم دیکه ای داره و از سازمانای دیکه کمک میکیره
برانامه خوب کلاسای زمان بارداری که البته باید هزینش رو خودت برداخت کنی که زیاد کرون نیست
بعد از زایمان برای خودت یک سری میتونی یک نوع کلاس ورزش بکیری
که بیمارستان بهت لیستش رو میده برای بجه هم همینطور اون هم یک مقدار هزینه رو باید خودت بدی
بعداز این مراحل جایی هست به اسم فامیلی اند بقو میان خونت بهت همه اطلاعاتی رو در رابطه با بجه میدن
قبل از 3 سال میتونی ببری کلاسایی که بجه بتونه با بجه های دیکه بازی کنه
بعد مهد کودک
زمانی که بجه بدنیا امد فوری باید برای مهد ثبت نام کنی تا 3 سالکی جا برای مهد داشته باشه
یادم رفت بعد از زایمانی میتونی تو خونه تا8 جلسه ماما داشته باشی که بهت کمک کنه
تقریبا تمام کمکا ایناست اکه جیزی رو از قلم ننداخته باشم
باز سئوال داشتی ببرس
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .
سلام مامان سام
مرسی بابت اطلاعات مفید.
چند تا سوال دارم. کجا باید برم برا ی کلاس دوران بارداری.خودم برم یا دولت معرفی میکنه؟ اسمه این کلاسا چیه؟خودتون رفتن؟مفید بوده؟ هزینش چقده؟ از چند ماهگی باید رفت؟

ماهیانه برا نوزاد چقد میدن؟ خودمون باید پیگیری کنیم؟ قبل زایمان؟ کدوم اداره؟ پولش هزینه نوزاد کفایت میکنه؟

ماما جلسه یی چقد میگیره واسه کمک؟

شما اینجا زایمان کردید؟ راضی بودید؟

بازم ممنونم از اطلات مفید

خواهش تالا

1برای کلاسا از دکتر زنانت ببرس بهت میکه یک دفترجه داره
2ببین توش استخر هست نرمش ججوری بجه رو عوض کنی وغیره
من نرفتم جون اهلش نبودم هزنینش هم متفاوت بود و از فکر کنم م3 ماهیکی
3 خوب هزینه بجه بهش میکنkinder geld برای هر بجه 168 یورو
وقتی بجه بدنیا امد تو بیمارستان باید سند ازدواج ببری و باسبورت روز اول باید بجه رو ملده کنی
وکارش در جریان میافته و وقتی امدی بیرون با باباش میرین و شناسنامه میکیرین و اکه بدرش باس المانی داره که همونجا باس هم میکیره و بهتون فرم میدن که برین بولش رو اقدام کنید
4 ماما بولی نیست بولش رو بیمه میده
5 اره عزیز من 2 تا اینجا زایمان کردم
باز سئوال داشتی بکو
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .
سلام دوستان. من چند تا سوال داشتم. یک نفر داره از آلمان می یاد گفته هرچی لازم دارم بگم برام بیاره. می خوام بدونم الان اونجا قیمت لباس نوزادی چقدره؟ اگر بخوام لباس نوزادی سفارش بدم خیلی تو زحمت نمی افته یا نه الان زمان حراجی هاست؟ اگرم جای خاصی رو می شناسید بگید این فروشگاه ها کدوم شهر و کدوم قسمت از شهر هستند؟
سلام دوستان. من چند تا سوال داشتم. یک نفر داره از آلمان می یاد گفته هرچی لازم دارم بگم برام بیاره. می خوام بدونم الان اونجا قیمت لباس نوزادی چقدره؟ اگر بخوام لباس نوزادی سفارش بدم خیلی تو زحمت نمی افته یا نه الان زمان حراجی هاست؟ اگرم جای خاصی رو می شناسید بگید این فروشگاه ها کدوم شهر و کدوم قسمت از شهر هستند؟
مامان سام عزیز شارژ موبایلم تموم شده..شارژ بگیرم بهت زنگ میزنم مزاحمت میشم واسه اون پاشنات تو پیدا کردن خونه.....دستت دردنکنه...ببخشید همش مزاحمت میشم
**** سکوت، گاهی بهترین تحقــــیر است...! ****
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز