2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490881 بازدید | 6289 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

salam doostaye ehrabun, ye soali daram, age lotf konin rahnamayeem konin.
man doostam ba visaye daneshjooye az daneshgah paziresh gerefte 3 mahe behesh visa dadan, hala mikhad biad alman ama felan daneshgah nare, mikhad ba classe almani visasho tamdid kone, mishe??

khahehs mikonam lotfan rahnamayeemun konin, ye kami forie..merciii
سلام به همگی
اره مونی جان من هم کلن زندگی می کنم
تو هم کلن هستی _ نی نی هم داری مونی جان ...
بارمیدا جان مرسی ازا حوال برسیت عزیزم اره دختر من هم خوبه مرسی اره بزرگتر شده و می ره مهد ..........
بسرت باید بتوانه معمولا فارسی حرف بزنه چون زبان مادریش هست
بچه ها زبان مادری را سریع یاد می گیرند خوب تو می توانی باهاش بارسی حرف بزنی و شوهرت هم که با اطرافیانش طبیعتا المانی نه مشلکی تو ی المانی داره و در کنارش بارسی هم یاد می گیره حداقل برا حرف زدن
یکی از اشناهای ما با وجود اینکه خانمه المانی هست بدر بچه ها ایرانی هست ولی بچه ها کاملا بارسی را می فهمند و بلد هستند حرف بزنند تازه از طرف فقط بابا که باهاشون بارسی حرف زده یاد گرفتند دیگه چه برسه به اینکه بچه بخواد زبان مادرش را که بیشتر باهاش در ارتباط هست یاد بگیره مثل اب خوردن هست برا بچه ها ........
تا بعد
سلام

مونی جون چه سؤالی داری؟ منم هستم.

برایه زبان باید بری sprachen Zentrum دانشگاهتون ازشنن بپرسی یا رویه پنل خودت بزنی که همچین چیزی پیشنهاد میکنی.

غزال جان،
پسر من فارسی متوجه میشه ولی نمیتونه صحبت کنه. زبان مادریش خوب آلمانی هست. اینجاا بدنیا اومده و تحت تسلط این زبانه. منم گاهی باهاش فارسی حرف میزنم، ولی حقیقتاً همیشه آلمانی صحبت میشه تو خونه ما، چون ماهممون باهم صبح از خونه میریم بیرون، سر کار و آرین هم مهد کودک، و بعد از ظهر هم میایم خونه... وقتی همسرم خونست من ناخود آگاه آلمانی صحبت میکنم... اکثر دوستامونم هم آلمانی هستن یا از لکشورهایه دیگه میآن و بچه ها باهم با زابان آلمانی صحبت میکنن.

به مامان اینا گفتم براش کارتن دوبله فارسی بیارن بلکه فرجی بشه. البتّه فهمیدن کاملن میفهمه، ولی صحبت کردنش ضعیفه....
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
سلام به همه دوستان من تازه به این تابپیک اومدم
بهتر بگم پیداش کردم خوب ببینم کسی از هامبورگ هست !
منم اینچا خیلی دنبال بچه هایی که از آلمان بودن میگشتم تا پیدا کردم اینجا رو .
خوشحال میشم بتونم اینجا با هم آشنا بشیم و دوستای جدید پیدا کنم ......
پس منتظر پست هاتون میمونم ........