سلام به همگی من ازالمان هستم من تازه در این سایت عضو شدم البته درطول حاملگیم مطالعه می کردم ولی هیچوقت وقت نداشتم که بخوام عضو بشم خوشحال می شم با شماها اشنا بشم
با لست مینت هم میتونی بری. خیلی ارزون میشه و اکثرم هم خوبه پیشنهاداشون.باید بری تو سایت www.opodo.de البتّه سایت هایه دیگه ای هم هستن، ولی این همیشه ارزونتره و سرویسش هم خیلی خوبه. آنلاین همه چیز میتونی رزرو کنی.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم. فروغ فرخزاد
ساحل جون من هم اوایل یه مدت داشتم که به خاطر آب کم خوردن بود. به دلیل هوای مرطوب اینجا زیاد احساس تشنگی نمی کردم. حالا هم هر موقع آب کم خورده باشم باز هم همون روز عصرش سردرد می گیرم.
سلام خوبید ؟ وای کلاسم که هر روز سخت تر میشه. راستی ما سه ماه دیگه قراره بیایم گوتینگن زندگی کنیم ولی من آشنایی با اون شهر ندارم و اینکه نمیدونم کدوم قسمتش بهتره آخه وقتی داشتیم می آمدیم هاله یکی از دوستان ایرانیمون درباره پیدا کردن خونه راهنماییمون کرد گفت که کدام قسمت بهتره . می خواستم بپرسم شما آشنایی توی گوتینگن ندارید که راهنماییمون کنه ,خیلی ممنون می شم اگه کمکم کنید.
در سرزمین من : نگاه کودکش پر از آرزوست , نگاه جوانش پر از حسرت و نگاه سالمندش پر از افسوس .
salam bee ham,man taze omadam alman va hych dosty inja nadaram,man nazdykaye Darmestad hastam va dost daram ke ba kasany ke alaman zendegy mykonan internety dost beesham ke ham dost dashte basham ham betonym ba ham almany harf bezanym ke man almanym rah byofte merci az komaketon
Gluck Wunsch zum neues Jahr und ich wunsche Ihnen am besten. sayamo kardam,harcheghadresh ghlat bod bitte koregiren va be bozorgy khodeton bebakhshyd :)