2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490727 بازدید | 6289 پست
سلام به همگی
پارمیدا جان بهتر شدی به سلامتی؟نیومدی درسدن؟
فاطیما تونستی دوست پیدا کنی؟من خدا رو شکر دوستای خوبی پیدا کردم و این خیلی مهمه.
مونی جان در مورد خونه مبله حق با شماست ولی ما چون کوتاه مدت اینجاییم خونه مبله برامون به صرفه تره.ماهی ۳۹۰ تا با احتساب هزینه برق و ... میدیم،نزدیک مرکز شهرم هستیم.

سوفیا اگه فروشگاه EKEA و poco توی شهر شما هم باشن برا وسایل خوب و قیمت مناسبن.
سلام خانوما من پرستارم، قصد دارم با همسرم بیام واسه کار و زندگی، به نظر شما که ساکن اونجا هستین چطوره
چیزهایی رو که از خدا میخوای یه جایی یادداشت کن، خدا یادش نمیره ولی شاید تو یادت بره که چیزی رو که امروز داری، آرزوی دیروزت بود....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام مینا جون خوبی؟ جا افتادی؟

من خیلی بهترم... ممنون.. دردسدن هنوز نیامدم.. اومدم حتما بهت یه ندایی میدم اگه جور شد همو ببینیم
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
بازم سلام
بچه هایی که المان زندگی میکنید // میخوام بدونم یه زندگی معمولی رو به خوب . نه خیلی خوب و ولخرج
یک خانواده 3 نفره پدرومادرو بچه 3 ساله با در نظر گرفتن همه چیز اب برق تلفن مالیات پوشاک و خوردو خوراک وتاکسی ومترو و ...
بازم میگم یه زندگ معمولی // با اجاره خانه متوسط نزدیک وسط شهر( مثلا برلین ) /80 متری.90متری
کلا کلا چقدر در ماه باید هزینه کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میخوام بدونم برای زندگی در المان حدودا چقدر باید برای 1 ماه در نظر بگیرم (کلی کلی اجاره+مخارج) ؟؟؟

ممنون میشم حدودا هم شده بهم بگید تا متوجه بشم

سحروووووووووووووو

پرستاری در المان زمین تا اسمون با ایران فرق میکنه اینجا مدرک دانشگاهی نداره یک دوره اموزشی 3 ساله هستش
و کسی که وارد یک بخش میشه دونبال دکتر میره همون شخص نوبتش باشه باید غذا هم به مریض بده و همون شخص باید مریض رو حمام هم بکنه
نضافت چی خون فرق میکنه کارش
خیلی خیلی سخته و شیفتای خیلی سختی هم داره یک نفر شاید 5 شب پشت سر هم باید سر کار باشه

شرایط اولیه باید مدارک رو به تایید رسوند
بعد زبان خوب
یک امتحان میخواد
و 6 ماه هم دوره کار اموزی
تازه باید بیمارستان هم جای خالی داشته باشه

این اطلاعت من بود
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .
اینجوری که تو ایران وضعیت پرستاری بهتره پس چی میگن که اوضاع پرستاری خارج از ایران بهتره، میدونم که مدرکمو باید به تایید برسونم ولی اینایی که گفتی رو نمیدونستم وضعیت حقوق و مزایاش چطوره بده، کلاس کارش؟
چیزهایی رو که از خدا میخوای یه جایی یادداشت کن، خدا یادش نمیره ولی شاید تو یادت بره که چیزی رو که امروز داری، آرزوی دیروزت بود....
سحروو
حقوق بالایی ندارن البته میزانش رو نمیدونم البته پزشکی که د ر بیمارستان کار میکنه حقوقش هم بالا نیست
برای همین اونایی که داخل المان تحصیل میکنن برای کار به خارج از المان میرن و اونایی که خارج هستن میان اینجا برای مزایای بیمه و کمک هزینه ای که دولت بهشون میکنه
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .
سلام

مژده جان دقیق دقیق که نمیتوتنم بگم ولی برلین جزو شهرهای خیلی گرون نیست.. من فکر میکنم با حقوق 2500 یورو (2500 تا رو توی دستت داشته باشی سر ماه) میتونی یه زندگی معمولی رو به خوب داشته باشی... البته خونه 90 متری اینجا واقعا بزرگه... و متراژاشون نمیدونم چرا با ایران فرق داره.. ما خونه قبلیمون 60 متر بود ولی با 60 متریهای ایران اصلا قابل مقایسه نبود و خیلی بزرگتر بنظر میرسید... با این حقوق میتونین چیز کوچیکی هم کنار بذارین و سالی یه بار کشورهای مختلف بسته به پولتون سفر کنین.... ما تا یکی دو سال پیش با ماهی 2200 تا زندگی خوبی داشتیم و به مسافرت و ... هم میرسیدیم...
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
مامان هلیا و هیلدای عزیزم... هوای آلمان بیشتر سرده.... زمستون طولانی داره و یهو 4 یا 5 ماه زمین پر از برفه.. البته تابستون هم داره هرچند کوتاه ولی آدم احساس میکنه داره میپزه... واقعا توی آلمان درجه هوای امروز و فردا میتونه یهو 15 درجه باهم تفاوت داشته باشه!! بهار و پاییز هم که هوا پاییزه.. یه روز سرده و یه روز گرم.. تابستونم اونجوری نیست که کل 1 ماه مثلا گرم باشه وسطاش چند روزی خنک میشه...

خونه هاش خیلی خیلی عایقهای خوبی دارن.. هم عایق صدا و هم دما... وسایل گرمایشش هم خیلی خوبه و خونه ها گرمن... توی برف و بارون هم به خیابوناش خیلی میرسن و فروی شن و ماسه میپاشن یخ نمیزنه اونجوری و لیز هم نیست.. نوی پیاده روها هم همینطور...

در مرد اجاره خونه خیلی متفاوته.. شهر تا شهر و جا تا جا فرق میکنه.. برای خونه 2 خوابه از 500 یورو بگیر و برو تا 2000 یورو هم هست شایدم بیشتر
ممنونم پارمیدا جون وقت میزاری و جواب میدی. من خودم حدودا 3 سال استرالیا بودم اون جا خونه ها خیلی سرده و به خاطر رطوبت بالا همیشه تو خونه ها مرطوبه و پنجره ها هم بایدکمی باز باشه از نظر وسایل گرمایی خیلی نمیشه گرم کنی خونه ها رو چون پول برق زیاد میاد ولی اگه عایق بندی خونه ها لااقل خوب باشه باز این طوری بهتره و خونه زودتر گرم میشه باز هم ممنون عزیزم بابت توضیحت
عزیزم اینجا هم باید توی مصرف انرژی دقت کرد.. مثلا نمیشه هم شوفاژ روشن باشه هم پنجره باز باشه.. اینجا یه سیستمی دارن که توی شوفاژخونه گرمای شوفاژو تنظیم میکنن.. مثلا برنامه میدن بهش که شوفاژ اگه تا شماره 3 روشن بود دمای خونه که رسید به 21 درجه شوفاژ خودش خاموش میشه و بعد یه مدت دوباره روشن میشه.. دمای خونه را همون نگه میداره.. مثلا 4 میکه 23 درجه .. اینجوری تا 5 میره که 5 هیچوقت شوفاژ خاموش نمیشه..
ممنون پارمیدا جون که جواب دادی

پس با 2500 تا میشه زندگی معمولی داشت / یه سوال دیگه هم دارم /گفتی 2500 تا دستت !!! مگه مالیات خیلی
زیاده!؟ مثلا اگر 3000 تا داشته باشم چقدر برای مالیات ها باید بدم ؟

خواهش میکنم مژده جون.. بستگی به شرایط خاص داره... متاهل باشی یا مزدوج... بچه داشته داشته باشی یا نداشته باشی و....