2777
2789
عنوان

جنس مذکر

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 26 پست
نه بابا اکنسری نی نی یار میگفت مرد دیدید براش گزارش بزنید دیگه نیان😑🤦‍♀️

عهههه😂😂😂 نمیدونستم😅

سال ها از خود پرسیدم کیستم؟ اتشم؟ شوقم؟ شرارم ؟چیستم ؟دیدمش امروزو دانستم کنون من ب جز او او ب جز من نیستم  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نظرم اینکه اجازه دادن که اشکال نداره. اگه مردی مثل یه کاربر عادی حرف بزنه. ولی اکثرشون کاراشون عصر حجریه. مثلا تو امضاشون نوشتن من اومدم اینجا نصیحت کنم و اینا. نمی دونم مردای ایرانی چرا اینقدر خودشون رو ملا قشمشم می دونن مخصوصا واسه خانم ها. یا مثلا یه مطلبی کپی پیست کردن یا خودشون نوشتن بازم مدل عاقل اندر سفیه بعد تاپیک قفله که نظر مخالف نشنون. اینم غرور کاذبه دیگه. یا اینقدر درخواست دوستی میدن که دستشون تاول می زنه عفونت می کنه میرن بیمارستان.  بعد میان تو سایت زنونه میگن می خوایم با اقایون حرف بزنیم 😒 با خودت چند چندی ؟ می خوای معاشرت داشته باشی نمی خوای؟ خیلی از سایت ها تبادل نظر دارن فقط اینجا نیست که برو سایتی که کمتر زنونه باشه. یا مثلا میان از تاپیکه هایی که دغدغه بعضی ها هست ایراد می گیرن.کلا هم شکاکن. با بدبینی حرف می زنن.  میگن این حرفا همش اشتباه و دروغه نیاین بگین. مخصوصا خیانت و استقلال مالی زن و بدی خانواده شوهر رو اصلا نمی پذیرن. 

به نظرم اینکه اجازه دادن که اشکال نداره. اگه مردی مثل یه کاربر عادی حرف بزنه. ولی اکثرشون کاراشون عص ...

خونت آباد الان همه اینو باید بخونیم 🙆🏻‍♀️🤦‍♀️والا خوب نشستی نوشتی دمت گرم بابا 

🧚🏻‍♀️💫
به نظرم اینکه اجازه دادن که اشکال نداره. اگه مردی مثل یه کاربر عادی حرف بزنه. ولی اکثرشون کاراشون عص ...

کلا حالشون خوب نی بیچاره ها بهتره بذاریم تو حال خودشون باشن 

🧚🏻‍♀️💫
خونت آباد الان همه اینو باید بخونیم 🙆🏻‍♀️🤦‍♀️والا خوب نشستی نوشتی دمت گرم بابا 

ممنونم عزیزم 😍 اره تو دلم مونده بود. هی تاپیک باز کن همین حرفا رو زدن. 😒 منم هر چی یادم اومد نوشتم 😀