2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

پوست رو تیره نمیکنه؟؟ ضرری نداره واس همجا؟ من بهش نیاز دارم 

می تونی زایلاپی بگیری یه نایلون بکشی روش اول یه لایه بزن بعد 45دقیقه بی حسی

اگه میشه برا حال دلم و حاجت رواییم یه صلوات بفرستین ،انشالله همه اتون حاجت روا بشین😍😍😙
می تونی زایلاپی بگیری یه نایلون بکشی روش اول یه لایه بزن بعد 45دقیقه بی حسی

اون ضرری نداره عزیزم؟ از کجا تهیه کنم؟ 

واقعا از ضخامت موهام بدم میاد لیزرم نمیتونم برم .. 

من خُدا رو دارمُ میکنم باز ،بِـش توکُّل ❤
اون ضرری نداره عزیزم؟ از کجا تهیه کنم؟  واقعا از ضخامت موهام بدم میاد لیزرم نمیتونم برم ..&nbs ...

داروخانه ن ضرر ندارع یه لایه بزن خیلی بزن 30تا45 دقیقه بمونه مو زائد اون قسمت بگیر بعد متوجه میشی ک درد داره یا ن 

اگه میشه برا حال دلم و حاجت رواییم یه صلوات بفرستین ،انشالله همه اتون حاجت روا بشین😍😍😙
من نیم ساعت قبلش بزاری پلاستیک هم بزار روش واقعااثرمیزاره

اسپری ک جذب پوست میشه من داشتم تاریخش گذشت انداختمش البته برل دندون گرفتم

داروخانه ن ضرر ندارع یه لایه بزن خیلی بزن 30تا45 دقیقه بمونه مو زائد اون قسمت بگیر بعد متوجه میشی ک ...

اهااا مرسییی عزیزم 🌹♥

من خُدا رو دارمُ میکنم باز ،بِـش توکُّل ❤
بهت توصیه میکنم برو شوهرا چیزی ک بدشون میا بدن تیره وموی ضخیم هس پارافین هم براجاهایی ک تیره شده خوب ...

کسی ک تیره باشه پوستش یا سبزه خر نیست مرده میبینه تازه اون قسمت بکینی ام نسبت ب پوست تیره تر هست حالا ن خودشون بدون مو سفید هستن  

2790
2823
2791
2779
2792