2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=135448064]خوب نیس عالیه [/QUOT به نظرم از مانکن و دل قشنگ تره بیشتر به دل میشینه

آره خیلی خیلی بیش تر 

من مانکنو دیدم بد نبود الان دل رو هم دارم میبینم اونم خوبه ولی هم گناه یه چیز دیگس 

[QUOTE=135448064]خوب نیس عالیه [/QUOT به نظرم از مانکن و دل قشنگ تره بیشتر به دل میشینه

برا اینکه واقع گرا تره...مثه دل کسی با کت و کراوات سر صبح نیمرو سرخ نمیکنه😐

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است
برا اینکه واقع گرا تره...مثه دل کسی با کت و کراوات سر صبح نیمرو سرخ نمیکنه😐

منو عشقم کاتیم اما مطمئنم فیلمشو میبینه

بنظرت فیلمش طوری هست ک بادیدنش یاده عشق خودمون بیفته😕😕😣

خدایاشکرت ک هوامو داری😍
منو عشقم کاتیم اما مطمئنم فیلمشو میبینه بنظرت فیلمش طوری هست ک بادیدنش یاده عشق خودمون بیفته😕😕😣

بستگی داره شما کدوم نقش یاد شمارو براش تداعی کنه...دختر فقیره که لوسه دختر وانتیه که ابهت داره دختر ترنسه که عشق پسر شدنه یا سارا که خیلی عاقل و خانومه 😁😙شوخی کردما ...اگه درگیرت باشه پلنگ صورتی هم ببین همش دلش پیش توعه عزیزم 

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است

[QUOTE=135449119]بستگی داره شما کدوم نقش یاد شمارو براش تداعی کنه...دختر فقیره که لوسه دختر وانتیه که ابهت د

موافقم اگ واقعا فکرش در گیر من باشه با هموت پلنگ صورتیم بیادم میفته😂👍

خدایاشکرت ک هوامو داری😍
رایگانه؟ فقط با ایرانسل؟

نه رایگان نیس آره یا با ایرانسل یا اینکه اشتراک نامحدود داخل خود فیلیمو میگیری ۲۵ هزار تومن بعدش هر فیلم و سریالی که خواستی رو میبینی

[QUOTE=135449119]بستگی داره شما کدوم نقش یاد شمارو براش تداعی کنه...دختر فقیره که لوسه دختر وانتیه ک ...

یه بار با نامزدم که بحثم شد قاطی کردم گفتم تا زنگ نزدم زنگ نمی‌زنی اعصاب ندارم مقصر هم خودم بودم.‌بعد دو شب زنگ زدم گفتم بهتری!؟ چیکار میکردی عکسامو می‌دیدی این دوروز؟گفت نه داشتم مراحل تخم گذاری تمساحای آب شور که جز خطرناک ترین موجودات زنده شناخته میشنو میدیدم😓گفت مثه تو خشنن اما تو دلسوزم هستی..خواستم بگم فاز پسرا فرق داره با ما😁