2777
2789
عنوان

حرفام باخدا

123 بازدید | 10 پست

خداکجایی؟توهرقطره اشکم توی هر دردم توروجستجومیکنم 

خداکجایی روزام بدتیره شده خداکجایی قلبم دیگه نایی برای تپیدن نداره چون غم بدسنگینی میکنه روش

خداکجایی من تورو توی آوازپرنده ها توی نم نم بارون توی آسمون آبی توهرلحظه ام جستجوکردم اما..

امانگرفتی دستانی که خیلی وقته به سمتت دراز کردم ..

خداکجایی مگه نمیبینی شبام پراشکه مگه نمیبینی دردمیکشم مگه نمیبینی چوبه سادگیمو دارم میخورم خدایامگه تونگفتی ای بنده ی من پاک باش تودنیایی که پرازسیاهیه پس این شدجوابم هانننن خدایا بخدایی خودت که هرزه هات ازمن خوشخبت ترن خدایابخدا بدکردی درحق من بنده ات که بادل پاکم زندگیموخواستم وهرزه هایت بادل ناپاکشون نابودی زندگیم را خدایا بدزمین خوردم اماروتو برگردوندی نگرفتی دستمو ...خدا خیلی شباگریه کردم اما هیچوقت اشکاموپاک نکردی ..خدایا خیلی روزا منتظره معجزه ت بودم امافقط فراموشم کردی..خداخیلی جاها صدایه شکستنه دلموشنیدیو و اعتنایی نکردی بازم بگم خدااا ..خستم خداخیلی چرا تموم نمیشه کی بازمیشه این در ؟؟کی صبح میشه این شب؟الله بگوووو به کی بجزتو پناه بیارم بلکه حالموخوب کنه هان بگو

من پولدارترین وبالاترین دخترطایفمونم💪صبح میشه این شب بازمیشه این درصبرداشته باش♥شایدفک کنی مغرورم ولی ن ازاونام دوساعت ازآشنایمون نگذشته تمام بیست سال زندگیموبرات تعریف کردم😁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم سال قبل همین موقع ها با اشک حرفامو اینجا تایپ کردم ولی فهمیدم تا خودش نخواد نمیشه گریه فایده ای ...

الان چی خوشبختی؟

من پولدارترین وبالاترین دخترطایفمونم💪صبح میشه این شب بازمیشه این درصبرداشته باش♥شایدفک کنی مغرورم ولی ن ازاونام دوساعت ازآشنایمون نگذشته تمام بیست سال زندگیموبرات تعریف کردم😁
منم سال قبل همین موقع ها با اشک حرفامو اینجا تایپ کردم ولی فهمیدم تا خودش نخواد نمیشه گریه فایده ای ...

عزیزمهمونی هستیکه شوهرت ولت کرد بود رفته بود ترکیه؟

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 
هیچی از پارسال تا الان عوض نشده

هی خدا