2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راکوتان

عشق از همانجايى شروع شد كه حالمان به هيچ چيز خوش نشد الا دوست داشتنش...  🧡💛 پسرم منو بابایی عاشقتیم 😍 خیلی خوشحالم که خدا لایق دونسته و تو رو به ما داده. خدایا شکرت بابت هدیه قشنگی که به ما دادی 🙏🏻😍❤️
داشتم دارم  وخواهم داشت😑

می تو😣

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

جوشا ریدن ب صورتم

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

من مصرف کرم پودرمو کم کردم رو تغذیه بیشتر کار کردم و یه چیزی که خیلی تاثیر داشت اصلا هیچی نزدم همسرم منو قانع کرد بهشون نه دست بزن نه اینقد حساس باش بیتوجهی کامل خودشون از بین میرن هر روز یه صابون یا یه ماسک نزار الان اینقد پوستم خوب شده که دیگه بیرون هم به ندرت کرم میزنم 

سعی کن صورتتو خوب بشوری ارایش رو پوستت نمونه خیلی خیلی تاثیر داره من خودم بیشتر جوشام مشکلش این بود

من که اصلا ارایش نمیکنم اگه هم بکنم خیلی کم ولی بازم کلی جوش میزنه دیگه حسابی کلافه م کرده

ببین گلم من هرچی ب ذهنت برسه انجام دادم .. لیزر،میکرو،انواع واقسام دارو از زیرنظر متخصص اونم با گرونترین قیمت بخدا ، انواع واقسام داروی گیاهی ..... انواع ماسک ،ژل،صابون،پماد و هرچیییییییییییی 

آخر فهمیدم هرکیو و نوع پوستش بعضیا حتی باارایش میخابن وی صابون نمیزنن پوستشون آینه س .... منی ک ۲۴ساعته بخودم میرسم وسواسی شدم از شر جوش هیچ خوب نشدمممممممم😭

نمک در نمکدان شوری ندارد #کرونا با کسی شوخی ندارد