من چون۲۳سالمه و هنوز چروک خاصی ندارم،برای پیشگیریش میزنم برا همین یه چیز معمولی انتخاب کردم
سی گل
🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست میارمشون
با کرم خیلی نمیشه انتظار معجزه داشت منم میخوام برم ژل تزریق کنم زیر چشم خط خنده و چروک چشم. اگر هم شد یه کوچولو به لب بالایی هم تزریق میکنم لبم خیلی خطیه
🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
چارش بوتاكسه كرم فقط واسه پيشگيرى خوبه .اگه گودى هم دارى ميتونى فيلر بزنى . خدا تومن پول كرم نده كه تاثيرى نداره
✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد «گاندی»
آره بد نیس،دور چشممو مرطوب نگه میداره و بهش طراوت میده
ن واقعا انتظار معجزه ندارم ولی میخوام مراقبت کنم ک بیشتر نشه ولی تزریق ژل فکر کنم خیلی درد داشته با ...
نه تزریق که هییییییییییچ دردی نداره انگار داره نازت میکشه چون اولا سرنگش خیلی نازکه ثانیا اگر درد داشتی بیحسی میزنن البته اگه دکترت کار بلد باشه و واقعا دکتر باشه (ارایسگر مارایشگر نباشه) بدون بی حسی هم اصلا دردت نمیاره
یکی از دوستام پیش ارایشگر رفته بود برای تزریق فشارش افتاده بود و غش کرده بود من از اون موقع ترسیدم
اصن ارایشگر غلط کرده پاشو جای یه دکتر که ۱۲ سال زحمت کشیده کشیک شبانه داده خون جگر خورده بذاره حالا جالبه این ارایشگرا اسم خودشونم دکتر میذارن =/// حتما باید دکترت دکتر باشه عمومی هم نباشه چون یه سری دوره ها هستن که به پزشک عمومی هم مدرک میدن ولی کسی خوبه که تخصص پوست گذروتده و توی رزیدنتیش تزریق ژل یاد گرفته نه توی این دوره های مسخره