2777
2789
عنوان

خانما میشه برابچم دعاکنین؟

335 بازدید | 37 پست

به حق این لحظه های ناب به حق این ماه رمضون و این وقت عزیز خدایا دلایل ما مادرا که بچه هامون مریضه اونم مریضی مغزی خودت آرامش بده 

خدایا خودت بچه هامون و خوب کن

برای پسر من و همه بچه های مریض دعا کنین اینا فرشته ان خیلی کوچیکن واسه درد

خیلی کوچیکن واسه فرصتی لعنتی مگه کبدشون چه قد تحمل داره

مگه مغزشون چه قد تحمل داره 

خدایا خودت آینده بچم و به حق این ماهت تضمین کن

مگه نگفتی دعا تو این ماه و خودم طرف حسابشم خودم براوده میکنم

خدایا من یه بنده نادم گناهکار اومدم به درگاه ناامیدم نکن چیزی ندارم هیچی هیچی که بخوام بگم به واسطه اون کارم ببخش

خدایا من یه مادر نگرانم ؛ تو رو خدا تو رو بزرگیت قسم تورو مهربونیت تو رو توبه پذیریت قسم بچم خویش کن

خدایا مث همه بچه ها معمولی شه 

رابرت حرف بزنه هوش و حواسش درس سه همه چیز و بفهمه

یه بچه عادی عادی

اگه مادری داره پیاممو میخونه اگه بچش سالمه بدونه یه معجزس قدرشو بدونه. بدونه آرزویی مادرایی مث ما فقط اینه سالم باشند بچه هامون

هرکی خوند پیاممو برای همه مریضا مخصوصا این کوچولو ها مث پسر من دعا کنه

خدارو چه دیدی شاید دعاهاتون برآورده شه

💚یااوّلُ یا آخِر ای خدایی که از توام و به سوی تو برمیگردم. ای خدایی که اول و اخر همهءکارها خودتی.💚 ❤اگه دوس داشتین برای شفای همهء کوچولو های بیمار صلوات بفرستین از جمله پسر من.😗❤

ان شالله خدا شفاش بده به حق شش ماهه اقام امام حسین(ع)

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اللهم اشفع کل مریض

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣

حتما برای پسرت هفتاد تا حمد میخونم تا سحر ایشالا دلت شادشه

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏
سلام عزیزم باخوندن تاپیکت گریه م گرفت 😢😢😢میشه بپرسم مشکل بچه ت چیه؟وچندسالشه؟

ببخشین ناراحتت کردم

خودمم دارم گریه میکنم

تشنج کرده و متاسفانه رومغزش تاثیر گذاشته

الان یک سال ده ماهشه و از لحاظ ذهنی مث هم سن و سالاش نیس و هم حرکتی

💚یااوّلُ یا آخِر ای خدایی که از توام و به سوی تو برمیگردم. ای خدایی که اول و اخر همهءکارها خودتی.💚 ❤اگه دوس داشتین برای شفای همهء کوچولو های بیمار صلوات بفرستین از جمله پسر من.😗❤

100تا صلوات برای سلامتیش میفرستم

دعام نکن مهربون

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                 

2790
2778
2791
2779
2792