2777
2789
عنوان

زندگی...

114 بازدید | 12 پست

سال ها تو دوران مجردی آدم باش دوس پسر نداشت باش با حجاب و حیا باش کلا دختری باش ک همه با انگشت نشونت بدن بدش بیا زن یکی شو یکی ک گاهی با کاراش حس بدبختر ین آدم  روی کره زمینو بهت بده سال ها تو تنهایی هات تو خانواده خودت برای خودت اعتقاد درس کن خط قرمز بذار بد با کسی بیوفت تو زندگی ک نه اعتقادات تو رو  قبول داره و ن خط قرمزات براش مهم تو مجردی راه راست برو ک آخرش برسی جای خوب بد برسی بجایی که بد ازدواج اون روی زندگی رو ببینی همه افکارت برنامه هات و زندگیت بهم بریزه رویاهات خراب شه   خوب باش بد بیا بیوفت دست ی قوم عجق وجق و ی زندگی از همه نظر متفاوت ک بجای لذت از زندگی هر روز فکر خیال و کن و برای خودت زندان بسازی و خودتو حبس کنی و نخوای بیرون باشیو با کسی در ارتباط چون خیلی از اونایی ک ازت پایین تر بودن و هر غلطی بگی کردن بیان ازت سر ترشدن  نخوای با خواهرت حرف بزنی چون تو خونه پدرت در یک حد بودین ولی الان اون خیلی ازت بالا تره از همه نظر. 

نتونی زندگی عادی ن زیاد رویایی و بالا بالا ی زندگی عادی و اروم داشته باشی  هر روز ترس داشته باشی بخاطر چیزی ک حتی نمیدونی چیه نگران آینده باشی چون میدونی نمیتونه فراهم کنه برات حرفاشو باور نکنی چون میدونی عمل نمیکنه حتی حوصله نکنی خودتو تو آینه ببینی بری آرایشگاه  دلت میسوزه  با یکی بی فتی ک فکر اعتقاد نحوره زندگی و تربیتش باهات متفاوت باش. سخته ن راه پس داشته باشی ن پیش 

الهی ب حق این شبای عزیز هیچ کسی جوری ن شه زندگیش  نه  راه پس داشته باش ن پیش مخصوصا تو مسئله ازدواج

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه

زندگی این دنیا رو با بهشت اشتباه نگیرید، اینجا پوشیده شده با رنج ها و سختی ها، حالا این سختی نه یه سختی دیگه، این دنیا برای لذت بردن ساخته نشده برای دست و پنجه نرم کردن باسختی ها و رشد ما ساخته شده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

زندگی این دنیا رو با بهشت اشتباه نگیرید، اینجا پوشیده شده با رنج ها و سختی ها، حالا این سختی نه یه س ...

ولی خیلی از چیزام انصاف نیس

ی حرف معروفی بود ک میگه من ک ب هر حال گریه میکنم.پس ترجیح میدم بجای پراید تو لامبور گینی گریه کنم

ولی خیلی از چیزام انصاف نیس ی حرف معروفی بود ک میگه من ک ب هر حال گریه میکنم.پس ترجیح میدم بجای پرا ...

واقعا فرقی داره؟؟؟؟؟؟

توی پراید گریه کنی یا لامبورگینی فرقش چیه؟؟؟؟؟

ولی توی پراید شاد باشی و زندگیت رو خوب بفهمی خوب بگذرونی به صدتا لامبورگینی می‌ارزه،نه؟

واقعا فرقی داره؟؟؟؟؟؟ توی پراید گریه کنی یا لامبورگینی فرقش چیه؟؟؟؟؟ ولی توی پراید شاد باشی و زندگ ...

ولی من احمق همین پراید هم ندارم گفتم ندارم عوضش زندگیم آرومه اونم فهمیدم نیس

چطور با اینهمههههه تفاوت اشتباه انتخاب کردی که بخوای سختی بکشی!

نمیدونم گفتم ک قبل ازدواج وبد ازدواج من کلا دو روی زندگی دیدم من فکر میکردم زندگی همین رویی داره ک من تو مجردی میبینم

اخه اینی که شما گفتی نتیجه انتخاب اشتباه میشه...ان شاء الله آرامش به زندگیت برگرده.

خوب  من بد چند ماه شایدم بهتر بگم یک سال ب این نتیجه رسیدم قبل ازدواج هم فقط 1 ماه در ارتباط بودیم  تارا اونم بد زندگی زیر یک سقف قبل ازدواج محال بود بفهمم

خوب  من بد چند ماه شایدم بهتر بگم یک سال ب این نتیجه رسیدم قبل ازدواج هم فقط 1 ماه در ارتباط بو ...

خب خیلی کم بوده خانوادت هم باید بیشتر کمکت میکردن تو انتخابت ولی فرصت تغییر زندگی همیشه هست..

از خدا کمک بخواه و توسل کن ان شاء الله خوشبخت بشی.