2777
2789

اه واقعا از دست این گروههای خانوادگی

حالم داره بهم میخوره

گروه ساخته بود چند سال پیش خانواده شوهرم 

خودشون بودم اسمشم بود مثلا عشقای مامان

همه بچه ها و جاری و دومادا هم بودن غیر ما، یبار بچه خواهرشوهرم اسکیرین فرستاد از واتس اپ ک مثلا ببین ایناهم هم نظره فلانین تو لباس اون بالای گروه اسم و اعضارو نشون میداد

فقط منو شوهرم نبودیم😂😂😂

منم بدونه ری اکشن خاصی ب حرفام ادامه دادم

تا یکی دو سال پیش

باز ت ل گرام گروه ساختن اینبار مارو اد کردن انقد توش قربون صدقه هم میرفتن دیوننننننننه کردن منو منم بعد تحمل دو سال یا بیشتر تلگراممو دیلیت اکانت کردم

خدا جونم شکرت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان خیلی وقته تحمل میکنم ینی فکر نکنین حالا تعدادشون خیلی زیاده هاااا نه ولی این قربونه اون میره برای دراوردن حرص من هرکاری میکنن

یه نفرشون عکس بچشو‌ میزاره باید بری قربون صدقه بری ای فلان بیسار

خدا جونم شکرت
ب منم یاد بده بعد تنظیمات چیوبزنم

تو قسمت حریم خصوصیه.اون گزینه مخاطبین من بجز رو انتخاب کنید.اونایی که دوس ندارید ادتون کنن تو گروهها انتخاب کنید که دیگه نتونن.راحت

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
غید هرچی اهنگ و سلکشن و دانلود و گروه و عکس بود زدم یروز انقد اعصابم خورد شد زدم بدونه سیو هیچی پاک ...

سلام سارا جان من اتفاقی ب یکی از تایپیک هات ک درباره تعیین جنسیت بود برخوردم منم شوهرم شرایطش مثل شوهر شما هست شما چیکار کردی ک ب جنسیت دلخواهت رسیدی میشه راهنمایی کنی