2777
2789
عنوان

بیاین بگین چطور برخورد کنم ؟؟

138 بازدید | 17 پست

نامزد برادرم تو چن تا برخورد که با من و شوهرم داشته با شوهرم سلام علیک نکرده یا اگه تو جمع بوده ی سلام علیک جمعی کرده حالا شوهرم بهش برخورده میگه اگه اینجوری باشه من بعد ازدواجشون باشون رفت و آمد نمیکنم

به نظرتون چیکار کنم این مشکل حل بشه.شوهرم خیلی برادرمو دوست داره اصلا دلش نمیخواد رابطشون بهم بخوره 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میتونی به برادرت بگی 

و خدايي كه در اين نزديكي است: لاي اين شب بوها، پاي آن كاج بلند.                                                                                                                      و خدایی که به شدت کافیست

بیشتر از یکساله که نامزدن ولی خوب زیاد رفت و آمد نداشتیم بنظرتون درسته بیاد خونمون ولی با شوهرم سلام علیک نکنه تازه اون یکی برادرمم نشسته بود با اونم سلام علیک نکرد از طرفی نمیخوام حرفی بزنم که باعث اختلاف بین خودش و برادرم بشه

شاید از طرف شوهرت بدچشمی دیده.منو ببخش که گفتم❤

نه در اولین برخورد هم همینطور بود با اون یکی برادرمم همینطوره اولین بار که اومد خونه پدرم اینا به پدرم سلام نکرد که مادرش متوجه شد بهش گقت

نه در اولین برخورد هم همینطور بود با اون یکی برادرمم همینطوره اولین بار که اومد خونه پدرم اینا به پد ...

خجالتی نیست؟

اگر نیست پس بیشعوره

تو هم دیدیش سلام نکن

❤لطفا کاربر آقا ریپلای لایک و شرکت در تاپیک های من نداشته باشه.با احترام فراوان❤