2821
2789
عنوان

متولد هشتاد 😐😐

468 بازدید | 32 پست

امشب خواهرم میگفت یه مریض داشته دختره متولد ۸۰ ، با قاضی دوست بوده( طبق گفته های خودش) تو بیمارستانا میگشته با دکترها دوست شه ، منتها خدمه بهش پا میدادن 😐 

الانم شاگرد یه قنادی بوده با مرد صاحب کارش که زنو بچه داره دوست بوده‌، بارداری ناخواسته شده بود اورده بودن یه خاکی بریزن تو سرشون😐😐😵😵😵😵😵 به کجا داریم میریم 

از این سننن اینطورن به جوون شوهر مردم میفتن 😐😷😷😷

توهین به هستادی ها نباشه ها 

ولی چی به روز دخترامون اومده که اینقددد بی ارزش شدن تن فروش ، پول پرست ،شهوت ران 😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم فقر حدیث هست فقر که از در بیاد تو خونه ایمان از اون خونه پر میکشه 

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 

تاپیکت رو قفل کن الان میریزن سرت از روشن فکری حرف میزنن 🤗 بای🤚

در تاریخ 9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد    ایشالا تا اون موقع خونه خریده باشیم ، و واکسن کرونا کشف شده باشه   .                                 Kiyanaa@ عاشقتم عنچوچک💕

لعنت به خانوادش  که درست تربیتش نکردن . آخه اگر این مدر مادر داشت الان اینجوری ولو بود 

دخترنازنینم ، عشق مادر ، چرا نیومده پرکشیدی 😭 چرا رفتی ؟ بخدا قول داده بودم برات بهترین مادر باشم 😭 چرا ۳ماه قبل امدنت رفتی برات لباس گرفته بودم 😭 فرشته کوچولوی من گفتن شبیه من بودی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭هیچوقت داغ از دست دادنت رو فراموش نمیکنم....

یا مقلب القلوب😑😑😆

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

خواهرتون چقدر محرم اسرار مریضاشه😔

در بد بودن زمانه شکی نیست

نمیدونم شایدم هشدارش کارساز باشه❤️

در این فکرم من و دانم که هرگز    مرا یارای رفتن زین قفس نیست    اگر هم مرد زندانبان بخواهد       دگر از بهر پروازم نفس نیست    

😍چه سلیقه ایی در آش و متن ارسالی 😍❤️

گفتن:

دلتنگم آقا 😔

دلتنگ دیدنت

دلتنگ شنیدن صدای انا المهدی ...

تا کجای عمر باید هرشب در انتظار تو ستاره بشماریم ⭐⭐

تا کدام روز و ماه  باید مسافر دنیای  غفلتها باشیم 🙏🏻

یا مولا........

اللهم عجل لولیک الفرج 🌹

🍱دستپخت خانم مطهره پهلوان

کد:۹۷۰

❤️با ارسال این لینک و پست دوستانتون هم میتونن به این پست و شرکت کننده رای بدن 😍👇👇👇👇👇👇

t.me/khanevadeye_man/970

✅📲آیدی ارسال فیلم و عکس:

@Khanevadeye_man1441

🌺💐🌷🌹🌸🌼🌻🌻🌼🌸🌺

خانواده من || 👨‍🦰👩👦👧

@khanevadeye_man || 👨‍👩‍👧‍👦

بعضیاشون دیگ آبرو و شرف برامون نذاشتن😐😐

خودم متولد ۸۱ ام ولی واقعا ی چیزایی از بعضی از هم دهه ای هام میشنوم شاخ درمیارم😐😑⁦⁩همینا باعث شدن همه ب دهه هشتادیا ب چشم ی گودزیلا نگا کنن😐😂بابا بخدا ماهایی ک یکی دو سال اول ۸۰ بدنیا اومدیم مث هفتادیا مظلوم بودیم😂

°دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                                                     ‌   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ°