2777
2789
عنوان

متولد هشتاد 😐😐

469 بازدید | 32 پست

امشب خواهرم میگفت یه مریض داشته دختره متولد ۸۰ ، با قاضی دوست بوده( طبق گفته های خودش) تو بیمارستانا میگشته با دکترها دوست شه ، منتها خدمه بهش پا میدادن 😐 

الانم شاگرد یه قنادی بوده با مرد صاحب کارش که زنو بچه داره دوست بوده‌، بارداری ناخواسته شده بود اورده بودن یه خاکی بریزن تو سرشون😐😐😵😵😵😵😵 به کجا داریم میریم 

از این سننن اینطورن به جوون شوهر مردم میفتن 😐😷😷😷

توهین به هستادی ها نباشه ها 

ولی چی به روز دخترامون اومده که اینقددد بی ارزش شدن تن فروش ، پول پرست ،شهوت ران 😔

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

عزیزم فقر حدیث هست فقر که از در بیاد تو خونه ایمان از اون خونه پر میکشه 

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 

تاپیکت رو قفل کن الان میریزن سرت از روشن فکری حرف میزنن 🤗 بای🤚

در تاریخ 9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد    ایشالا تا اون موقع خونه خریده باشیم ، و واکسن کرونا کشف شده باشه   .                                 Kiyanaa@ عاشقتم عنچوچک💕

لعنت به خانوادش  که درست تربیتش نکردن . آخه اگر این مدر مادر داشت الان اینجوری ولو بود 

دخترنازنینم ، عشق مادر ، چرا نیومده پرکشیدی 😭 چرا رفتی ؟ بخدا قول داده بودم برات بهترین مادر باشم 😭 چرا ۳ماه قبل امدنت رفتی برات لباس گرفته بودم 😭 فرشته کوچولوی من گفتن شبیه من بودی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭هیچوقت داغ از دست دادنت رو فراموش نمیکنم....

یا مقلب القلوب😑😑😆

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

خواهرتون چقدر محرم اسرار مریضاشه😔

در بد بودن زمانه شکی نیست

نمیدونم شایدم هشدارش کارساز باشه❤️

در این فکرم من و دانم که هرگز    مرا یارای رفتن زین قفس نیست    اگر هم مرد زندانبان بخواهد       دگر از بهر پروازم نفس نیست    

😍چه سلیقه ایی در آش و متن ارسالی 😍❤️

گفتن:

دلتنگم آقا 😔

دلتنگ دیدنت

دلتنگ شنیدن صدای انا المهدی ...

تا کجای عمر باید هرشب در انتظار تو ستاره بشماریم ⭐⭐

تا کدام روز و ماه  باید مسافر دنیای  غفلتها باشیم 🙏🏻

یا مولا........

اللهم عجل لولیک الفرج 🌹

🍱دستپخت خانم مطهره پهلوان

کد:۹۷۰

❤️با ارسال این لینک و پست دوستانتون هم میتونن به این پست و شرکت کننده رای بدن 😍👇👇👇👇👇👇

t.me/khanevadeye_man/970

✅📲آیدی ارسال فیلم و عکس:

@Khanevadeye_man1441

🌺💐🌷🌹🌸🌼🌻🌻🌼🌸🌺

خانواده من || 👨‍🦰👩👦👧

@khanevadeye_man || 👨‍👩‍👧‍👦

بعضیاشون دیگ آبرو و شرف برامون نذاشتن😐😐

خودم متولد ۸۱ ام ولی واقعا ی چیزایی از بعضی از هم دهه ای هام میشنوم شاخ درمیارم😐😑⁦⁩همینا باعث شدن همه ب دهه هشتادیا ب چشم ی گودزیلا نگا کنن😐😂بابا بخدا ماهایی ک یکی دو سال اول ۸۰ بدنیا اومدیم مث هفتادیا مظلوم بودیم😂

°دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                                                     ‌   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ°