●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥ به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
اوه ببخشید فکر کردم الان ivf کردی...ولی خب این مورد از دکترت بپرس...ولی خب بعضی ورزشها مثل دوچرخه سواری تخمدان را تنبل میکنند...دراز و نشست را نمیدونم والا...
روزی یک ساعت پیاده روی آروم میرم. می خواستم ببینم اگه دراز نشست روی بزرگتر شدن تخمک ها اثر می ...
تخمک کشی نکردی هنوز؟!
ورزش
سنگین خوب نیست ولی آب زیاد استفاده کن پیاده روی من انجام دادم زیاد رو تردمیل باشگاهم میرفتم ولی نمیدنم تاثیر داره رو تخمدان
●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥ به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
نه. روز سوم آمپولم بود ممنونم چند تا تخمک داشتین؟ چه ویتامینایی می خوردین؟
یادم نیس ویتامین دی فولیک اسید و فک کنم زینک هم میخوردم 20 تا تخمک داشتم 5تا جنین شد و الان جنین ندارم ماه بعد میرم واسه سیکل دوباره تخمک کشیِ..
انشالله موفق باشی و باردار بشی 🙏🌸💗
یادم نیس ویتامین دی فولیک اسید و فک کنم زینک هم میخوردم 20 تا تخمک داشتم 5تا جنین شد و الان جنین ندا ...
چقدر زور داره ۲۰ تا تخمک داشته باشی بخاطر اسپرم ضعیف پوچ بشه همش...منم باید میکرو کنم مشکل مورفولوژی یک اسپرم هست فقط میترسم جنین تشکیل نشه تحمل دوبار ای وی اف رو ندارم ازترس منفی شدن میترسم شروع کنم
میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی «رَبِّ لا تَذَرْنی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد
چقدر زور داره ۲۰ تا تخمک داشته باشی بخاطر اسپرم ضعیف پوچ بشه همش...منم باید میکرو کنم مشکل مورفولوژی ...
خیلی سخته من جنینام لانه گزینی میکردن ولی سقط میشد 😞 اسپرم شوهرم منم حرکتش ضعیفه ...
ولی چه کنم خدا کمک تموم منتظرا کنه دامنشون سبز شه 🙏💗