2777
2789
عنوان

همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 30 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

حالم از همه مردای روی زمین بهم میخوره

منم اوایل ازدواجم خیلی گیر بودم وحساس الان دیگه نع 

حساس هستما ولی نع ب شوری اوایل ازدواج

ی سوال سنتی ازدواج کردین!؟ 

حالا چرا انقد زود باردار شدی؟ ناخواسته؟ 

براش متنوع باش لباسای قشنگ بپوش لباس زیر مختلف و لباس خواب مختلف بپوش با این چیزا سوپرایزش کن براش تازگی داشته باشی

اگ میتونی با ی مشاور حرف بزن

لاحول ولا قوة الا بالله هو العلي العظيم🧿♥️
ن اصلا میگ برام مهم نیست ووتوگروه میان فقط همیطور نگا میکنه نمیدونم درک این چیزا خیلی واسم سخته

پس حساس نشو و بهش گیر نده و خودتو زیادحساس نشون نده که فکر کنه بهش بی اعتمادی منم خیلی از پسر هارو میشناسم مثلا دوست دختر های فوتبالیس هارو فالو دارن و همینجوری لایک میکنن بدون هیچ منظوری 

اگه خیلی برات مهمه و اذیت میشی اگه با هم رفیقین و دوستین و راحتین باهم خیلی ساده بهش بگو که ناراحت میشی 

برات آرزوی بهترین هارو دارم 💙💙💙

یکی فلسفه هاشو تا دسته چپوند  واسه اثبات فلسفه هاش کله شکوند ...
براش متنوع باش لباسای قشنگ بپوش لباس زیر مختلف و لباس خواب مختلف بپوش با این چیزا سوپرایزش کن براش ت ...

بخدا همه اینکارا انجام میدم هرشب یه تیپ مختلف یه لباس مختلف اما نمیدونم دیگ چی کم هست تو زندگی ک اینکار میکنه

پس حساس نشو و بهش گیر نده و خودتو زیادحساس نشون نده که فکر کنه بهش بی اعتمادی منم خیلی از پسر هارو م ...

مرسی گلم اما گفتم قسم خورد انجام نده ولی انجام میده وومخفی میکنه 

مرسی گلم اما گفتم قسم خورد انجام نده ولی انجام میده وومخفی میکنه 

بنظر من مخفی کاریش کار خیلی خطرناک تری هست سعی کن باهاش دوست باشی و هیچ چیز مخفی ازت نداشته باشه 

یکی فلسفه هاشو تا دسته چپوند  واسه اثبات فلسفه هاش کله شکوند ...
اره سنتی بله ناخاسته بود😔

پس مثه منی

منم سنتی ازدواج کردم دو سه سال اول سخته طرفتو هنوز خوب نمیشناسی راحت نیستی اعتماد نداری 

ولی باس از حالا شروع کنی چون ی بچه دیگه هم داره اضافه میشه سعی کن انقد پیگیرش نباشی همه رفتارا و حرکاتش زیر ذربین نذار 

خلاصه ک هنوز اول راهی بنظرم انقد خودتو اذیت نکن فقط اینو بدون ک همه مردا همینن همشون عاشق دید زدنن گاهی خودم ک دخترم دوست دارم بعضی دخترا رو قورت بدم بخدا از بس خوشگل و نمکین چ برسه ب مردا 😁😁عین خیالت هم نباشه گلم بجاش خودتو تو دلش جا بده ک اگه هم کسی رو دید زد تو دلش بگه قربون خانم خودم برم 😁

2790
2778
2791
2779
2792