2777
2789
عنوان

زردی نوزاد

200 بازدید | 28 پست

دخترم 25 روزشه روز 5 ام زردیش 14.8 بود که همون روز دستگاه آوردیم خونه و دوروز گذاشتیم زیرش شد 11.8 روز بعدش دوباره دستگاه آوردیم و گذاشتیم شد 10.5 تو این مدت هم خودم فقط خنکی خوردم و بهش ترنجبین و شیرخشت دادم و...   چند روز بعد دوباره زرد شد که تست دادیم شده بود11.8 الان چند روزه باز خنکی میخورم و همون داروهای خونگی   هنوز صورتش زرده   سایت رو زیر و رو کردم خیلی ها گفتن تا دوماه هم بچشون زردی داشته   الان میخام بدونم که 25 روزشه دیگه از این به بعد خطری نداره؟   دکتر هم به خاطر شرایط نمیتونم ببرم فقط یه بار بردم

راستش هم شیر خودم رو میدم و هم گاهی شیرخشک 

اوایل فقط شب ها میدادم چون نااروم بود و خوب نمیخابید الان روز هم یکی دوبار میدم 

ولی نهایت 60 سی‌سی چون رفلکس هم داره بالا میاره زیاد بدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من پسرم 28 روز زردی داشت 4 روز بستری بود تا 28 روز گی هم تو خونه مهتابی میذاشتم. اینو بهت بگم اشتباه منو نکنی. خوراک تو تو زروی بچه ات هیچ ارتباطی نداره. من انقدر سردی خوردم سه ماه خونریزی داشتم. در حالی که اصلا دکترا هم میگن ربطی نداره. بعد 28 روز پسرمو بردم حجامت لاله ی گوش. چند قطره خون گرفتن همانا و تموم شدن زردی همانا. رفت که رفت. کاش زود تر میبردمش 

دنیام بچه هام 🥰  
عزیزم من پسرم 28 روز زردی داشت 4 روز بستری بود تا 28 روز گی هم تو خونه مهتابی میذاشتم. اینو بهت بگم ...

اره این حجامتو منم خیلی شنیدم خوبه و ایشون درست میگن زردی ب خورد و خوراکت ربطی نداره.

منم سردی زیاد خوردم پس واسه همین منم تا ۵۰ روزگی خونریری داشتم؟

عزیزم من پسرم 28 روز زردی داشت 4 روز بستری بود تا 28 روز گی هم تو خونه مهتابی میذاشتم. اینو بهت بگم ...

دقیقا همینو میخاستم بگم

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭