2777
2789
عنوان

درمان دیسک کمر من

| مشاهده متن کامل بحث + 181437 بازدید | 174 پست

من دیسک کمر داشتم رفتم پیش یه دکتر طب سنتی با استفاده از یکسری پد های نانویی گیاهی خارجی درمانم کردن

هم مصرفش راحت بود و هم واقعا معجزه کردن 

خدا خیرشون بده شمارشم میگذارم براتون 

دکتر میر حسین کاظمی

09367461816

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام بر همه درد کشیده ها که واقعا درد بدیه که همش به خاطر سبک زندگیمونو که اگر هنوز درگیرش نشدید ویا تو مراحل اولیه هستید ویا کاملا درگیرید باتغیر سبک زندگی وکمی همت از این درد خلاص بشید

۱-کم کردن وزن واز بین بردن چربی‌های شکمی وتبدیل آن به عضله از طریق ورزشهای ساده که مهمترین عامل حفظ ستون فقرات هستش

۲-در کنار ورزش وکارهای آسیب زننده تغذیه مناسب که شامل پروتئین‌ها وکم کردن برنج ونان مصرف آب سالم وکافی باشه

۳-برای کسانی هم که درگیرش هستن لطفا فریب این مراکز اوزون تراپی و تسکینهای موقتی رو نخورید که همش دکونه تنها راه نجات از دیسک‌های شدید که با ورزش واستخر خوب نمیشن عمله که انشالا کار هیچکس به اونجا نکشه که اونم با پیدا کردن یه دکتر خوب مشکلی نداره واگر بعدش عضلات رو به خوبی تقویت کنید مشکلتون کامل حل میشه خودم به عنوان شخصی که سالها تجربه دیسک داشتم ودر آخر به عمل تن دادم البته دیسک من خیلی شدید بود ودر نهایت بعد از سالها مجبور شدم 

سلام بر همه درد کشیده ها که واقعا درد بدیه که همش به خاطر سبک زندگیمونو که اگر هنوز درگیرش نشدید ویا ...

منم فیزیو تراپی رفتم فقط دو یه هفته اروم بود باز شروع شد 

اخه لاغر هم هستم 

قدم ۱۶۸ 

وزنم ۵۷

ورزش میکردم دو سال 

احتمالا همون ورزش باعث شد

همسر من هم دیسک کمرداشت ودردمی زد به پاهاش و نمی تونست کمرشوراست کنه و ولا دولا راه می رفت،زالوگذاشت ...

سلام دیسک خفیف بود؟فتق بود یا گره اشمورل؟روند درمانشون سیکل درمانیشون چجوری بود و هزینش؟   

متاسفانه خیلی ها از عوارض جراحی بی اطلاع هستن و عمل میکنن مادر منم دقیق مثل شما بود میگفتن فقط عمل ا ...

هر جا که مربوطه به دیسک کمر و گردن و غیره شما بی وجدان ها فقط با داستان های الکی تبلیغ کلینیک سینوهه رو میکنید خدا از سرتون نگذره که مردمو با داستان هلی ساختگی از مادر و خواهرتون گل میزنید و گمراه میکنید