2777
2789
عنوان

درمان دیسک کمر من

| مشاهده متن کامل بحث + 181426 بازدید | 174 پست

سلام بچه ها بنظرم برای اینکه آشنایی کامل با دیسک کمر داشته باشید و بهترین روش درمان را انتخاب کنید، باید اطلاعاتتون کامل باشه. من از بین مقاله هایی که درباره دیسک کمر بود، این مقاله که براتون لینکشو میزارم کامل تر بود.   تورخدا پشت گوش نندازید و اطلاعاتتون رو کامل کنید.https://sayaaclinic.com/مقالات/lumbar-disc-symptoms/

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خودم با استخر و یوگا خیلی بهتر شدم منم از 18 سالگی دیسک داشتم

سلام عزیزم امیدوارم الان حالت خوب باشه 🤍 

من الان ۱۸ سالمه و دچار دیسک کمر شدم خیلی شدید نیست ولی خب اذیتم میکنه دردش

میخواستم ببینم شما چیکار کردین برای بهبودش؟

چون من بابتش خیلی نگرانم و از لحاظ روحی و روانی هم خیلی به هم ریختم

تعریف درمان دیسک کمر توی کلینیک سایا رو شنیدم کسی اگه تجربه ای داره لطفا بیاد بگه 

من مامانم کمرش خیلی درد میکرد، کلی دکتر رفتیم گفتن دیسک کمره، یکی دکتر همتایی که کلینیک سایا فعالیت داره رو معرفی کرد برای درمان دیسک کمر، خیلی راضی بودیم.

ببخشید طولانی شد سوالی بود درخدمتم.  راستی طب سنتی که رفتم گفتن غلظت خون شدید داری که باعث میشه ...

سلام توروخدا اسم دکتر طب سنتی رو میگی منم برم برای دیسک کمر.من تهرانم.هم میخوام برم طب سنتی هم زالو

سلام عزیزم امیدوارم الان حالت خوب باشه 🤍  من الان ۱۸ سالمه و دچار دیسک کمر شدم خیلی شدید نیست ...

سلام عزیزم شما خوب شدین؟؟ من دیسک دارم خیلی اذیت میشم مال منم کمه دیسکم ولی رگ سیاتیکم رو درگیر کرده