2777
2789
عنوان

درمان دیسک کمر من

180848 بازدید | 174 پست

سلام عزیزان نی نی سایت . چندماه پیش تاپیک زدم گفتم دیسک کمر دارم خیلی ها راهنمایی کردن و بعضی از دوستان هم گفتن عمل کن . 

من ۲۰ سالم هست 

شهریور سال ۹۸ فهمیدم دیسک کمر دارم . اولش از یه کمر درد ساده شروع شد رفته رفته دردش بیشتر شد که ام آر آی انجام دادم به دکتر نشون دادم گفتن مهره پنج و s1 دچار بیرون زدگی شدید دیسک کمر شدی تنها راه عمل هست . چون سنی نداشتم باورم نمیشد میگفتم دکتر اشتباه کرده . تا اینکه به پنج تا از بهترین دکترا نشون دادم گفتن تنها راه عمل جراحی هست . یکی از دکترا برام مسکن نوشت دردم به طور کلی از بین رفت تا اینکه سه ماه بعد یعنی آذر سال ۹۸ کمر درد شدید گرفتم و دردش به پای راستم میزد تا کف پام درد میکرد ( درد کشیده هاش میدونن من چی میگم) دیگه کامل خونه نشین شدم و تن به عمل دادم و رفتم نوبت گرفتم که آخر دی ماه بهم نوبت داد . دقیق یادمه پنجم آذر ماه ان قدررررر درد داشتم که با خودم گفتم یه جلسه طب سوزنی برم تا دردم آروم تر بشه و منتظر باشم تا موقع عمل برسه ( قبلا طب سوزنی انجام دادم دردم آروم تر شد) رفتم کلینیک فیزیوتراپی و با دکتر فیزیوتراپیست صحبت کردم همه شرایط رو براشون توضیح دادم ایشون ام آر آی من رو نگاه کردند گفتن دیسک کمرت چیز ساده ای نیست خیلی عود کرده ولی بهت اطمینان میدم بدون عمل خوب میشی . انگار یه نور امیدی توی دلم روشن شد . ۲۰ جلسه فیزیوتراپی ۱۰ جلسه لیزر درمانی و ۵ جلسه طب سوزنی رفتم . هر ۲۰ جلسه ای که میرفتم کلینیک، فیزیوتراپیست یک ورزش بهم آموزش داد و من توی خونه انجام میدادم . ۴۰ درصد درد من بخاطر ورزش ها و فیزیوتراپی کامل از بین رفت بعد با تجویز فیزیوتراپیست استخر رفتم که برای من جواب نداد و دردم بیشتر شد دیگه استخر نرفتم ( شاید برای شما جواب بده) داشتم با ۶۰ درصد دردی که برام مونده بود زندگی میکردم که زالو درمانی انجام دادم و ۳۰ درصد درد من کمتر شد زالو درمانی اول روی کمر انجام دادم . بعد از دوهفته روی قوزک پا و ساق پا ( بعد از ده روز اثر خودش رو نشون داد) تا اینکه خدا یه شخصی رو سر راه من قرار داد و یک دکتر طب سنتی بهم معرفی کرد . ایشون بهم داروی ایارج دادن که ریختم داخل کپسول، با هر وعده غذایی دوتا کپسول میخوردم ( روزی ۶ تا) تا چهل روز خوردم و درد کمر من به طور کلی از بین رفت خدایاااااااا شکرت😭 . اگر یه کوچولو این موارد براتون مفید بود اگر امکانش هست برای شادی روح پدرم صلوات بفرستید و برای خواسته دل من دعا کنید 

خدایا شکرت که هوامو داری🤩

متاسفانه خیلی ها از عوارض جراحی بی اطلاع هستن و عمل میکنن مادر منم دقیق مثل شما بود میگفتن فقط عمل اما هم به خاطر سنشون هم بیهوشی ما دوست نداشتیم عمل بشن تا اینکه یکی از دوستان بهمون یه کلینیک معرفی کردن که تمام روش های درمانشون غیر جراحی مادر منم با چندین جلسه فیزیوتراپی و لیزر خوب شدن
اسم کلینیک سینوهه بود دکتراشون بسیار با تجربه و حرفه ای هستن و تمام تجهیزات و روش های درمانشون به روز

https://jamalypt.com/
آدرسشون : تهران ، خیابان شریعتی ، بالاتر از ظفر ، کوچه صادقیان ، پلاک ۶ ، واحد ۷        تلفن تماس :  02126701272

اگر نیاز به درمان های بیشتر از فیزیوتراپی هم داشته باشید مثل تزریق اوزون خودشون راهنماییتون میکنن

https://dr-jamaly.com

ببخشید طولانی شد سوالی بود درخدمتم.  راستی طب سنتی که رفتم گفتن غلظت خون شدید داری که باعث میشه رگ ها مسدود بشه و دردت بیشتر بشه.  واسه همین زالو درمانی انجام دادم . فیزیوتراپیست گفت که عضلات کمرت خیلی شل هست چون اصلا ورزش نمیکنی و ورزشایی که خودشون آموزش دادن برای تقویت عضلات کمر و پا بود. دکتر مغز و اعصاب گفتن ویتامین دی به شدت پایین هست ( ویتامین دی من ۱ بود😑)میتونه یکی از دلایل بیرون زدن دیسک کمرت همین باشه.  و ایشون هم انواع و اقسام ویتامین ها رو نوشتن . وقتی فیزیوتراپی میرفتم تا ۴۰ روز روی توالت فرنگی نشستم که خیییییلی بهم کمک کرد  . الان هم تا یه کوچولو میخوااد درد بگیره پیاده روی میرم پیاده روی عاااااااالیه برای دیسک کمر . و این که سه مااااه لب به سردی نزدم فقط و فقط چیزای گرم میخوردم و الان هم اگر نیم ساعت کار کنم نیم ساعت استراحت میکنم و رعایت میکنم . حتما پیش یه دکتر فیزیوتراپی برین تو نحوه صحیح خوابیدن و نشستن و راه رفتن بهتون بگه 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خدا رو شکر خوب شدی 

ون دیسک خفیف دارم 

قرص اعصاب نوشته میخورم درد ندارم‌..اگر نخورم درد دارم

به نظرت قرص ارام بخش ربطش به دیسک چیه ؟

اونی که میاد تو تاپیک میگه طولانی بود نخوندم ، آخره بیشعوره.

خدا رو شکر خوب شدی  ون دیسک خفیف دارم  قرص اعصاب نوشته میخورم درد ندارم‌..اگر نخورم درد ...

ممنون عزیزم . فکر کنم قرص آرام بخش گیرنده های درد که توی بدنت هست رو مختل میکنه باعث میشه درد احساس نکنی . ولی از من به شما نصیحت اصلا قرص نخورین که عادت میکنید

ممنون عزیزم . فکر کنم قرص آرام بخش گیرنده های درد که توی بدنت هست رو مختل میکنه باعث میشه درد احساس ...

پس چیکار کنم؟

خیلی خفیفه دیسکم البته

اونی که میاد تو تاپیک میگه طولانی بود نخوندم ، آخره بیشعوره.