2777
2789
عنوان

درمان دیسک کمر من

| مشاهده متن کامل بحث + 180848 بازدید | 174 پست
ابجی اینارو میخوری دردت کمتر شده یا کلا میره؟ یعنی خیلی موثره اعصاب؟

درد ندارم دیگه 

اخه مال من از اعصاب بود 

شما با دکتر مشورت کن ..سر خود نخوری

اونی که میاد تو تاپیک میگه طولانی بود نخوندم ، آخره بیشعوره.

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

درد ندارم دیگه  اخه مال من از اعصاب بود  شما با دکتر مشورت کن ..سر خود نخوری

مرسی ابجی جونم مال شنا درد تو کمر بود یا به پاها میزد .مال منو دختر گفته خیلییییی خفیفه .حتی یه دکتر گفت دیسک نیست ولی نمیدونم چرا درد میزنه به پاهام یکم کمرم .هر دکتریم رفتم بی فایده بود نفهمیدن فقط میگفتن دیسک خیلیییی خفیف 

مرسی ابجی جونم مال شنا درد تو کمر بود یا به پاها میزد .مال منو دختر گفته خیلییییی خفیفه .حتی یه دکتر ...

اره میزد به پاشنه پام 

یه کم پیاده روی کنم باز میزنه به پام

شما به کجای پات میزنه،؟

اضافه وزن داری؟؟؟دارویی چیزی بهت داد؟؟؟

من هم گردنم هم کمرمه هر دو دیسک خفیف دارن 

شما ام ار آی رفتی؟

اره میزد به پاشنه پام  یه کم پیاده روی کنم باز میزنه به پام شما به کجای پات میزنه،؟ اضافه وز ...

سلام .مرسی که جواب دادی اره مال منم میزنه پاشنه پامو تو بااسنم یکم کمرم .ام ار ای دادم بعضی دکترها گفتن اصلا دیسک نیست و دیسک نداری  بعضی گفتن خفیفه خیلی ... اضافه وزن ندارم ... دکتر گفت کلسیم و ویتامین د بخورم با ب1 

چه خوب که علایم نداری ... خداروشکر تا قرص خوردی علایم رفت ؟ 

دارو اعصاب میخوری راه هم میری باز میزنه به پاشنه پات؟

عه تو هم باس.ن درد داری؟؟ من کار کنم باس.ن درد میشم...اونوروز خم شدم با جارو دستی حیاط شستم دو روز باس.ن درد داشتم انگار که کوفتگی باشه

داروهامو میخورم کار سنگینم نمیکنم  کمرم درد نمیکنه ولی پاشنه پام هفته ای مثلا یه روز درد میکنه ..جوراب پام کنم خوابیدنی بهتر میشه ..انگار که از سرما باشه 

دردای شما چطوریه؟؟؟

دارو اعصاب میخوری راه هم میری باز میزنه به پاشنه پات؟

اگر پیاده روی بیشتر از یه ساعت ۴۵ دقیقه کنم اره خوده کمرم با.س.نم درد میکنه 

عه تو هم باس.ن درد داری؟؟ من کار کنم باس.ن درد میشم...اونوروز خم شدم با جارو دستی حیاط شستم دو روز ب ...

منم عین توام .ولی کمرمو با ورزش دردشو کمتر کردم خیلی خوب بوده .ورزش دیسک کمر انجام بده.اگه بخای بهت بگم چه حرکتهایی .اینستا داری؟نباید خم شی جلو دیگه. .. درد میگیره چیزی میخوری که بهتر بشه؟ راستی تهرانی؟

همسر من هم دیسک کمرداشت ودردمی زد به پاهاش و نمی تونست کمرشوراست کنه و ولا دولا راه می رفت،زالوگذاشت-حجامت-آمپول زد توی کمر-ولی خوب نشدتااینکه رفت لیزر درمانی وخداروشکرکمرش خوب شد

منم عین توام .ولی کمرمو با ورزش دردشو کمتر کردم خیلی خوب بوده .ورزش دیسک کمر انجام بده.اگه بخای بهت ...

اسم پیجی که ورزشا رو داره میدی؟