سلام عزیزان نی نی سایت . چندماه پیش تاپیک زدم گفتم دیسک کمر دارم خیلی ها راهنمایی کردن و بعضی از دوستان هم گفتن عمل کن .
من ۲۰ سالم هست
شهریور سال ۹۸ فهمیدم دیسک کمر دارم . اولش از یه کمر درد ساده شروع شد رفته رفته دردش بیشتر شد که ام آر آی انجام دادم به دکتر نشون دادم گفتن مهره پنج و s1 دچار بیرون زدگی شدید دیسک کمر شدی تنها راه عمل هست . چون سنی نداشتم باورم نمیشد میگفتم دکتر اشتباه کرده . تا اینکه به پنج تا از بهترین دکترا نشون دادم گفتن تنها راه عمل جراحی هست . یکی از دکترا برام مسکن نوشت دردم به طور کلی از بین رفت تا اینکه سه ماه بعد یعنی آذر سال ۹۸ کمر درد شدید گرفتم و دردش به پای راستم میزد تا کف پام درد میکرد ( درد کشیده هاش میدونن من چی میگم) دیگه کامل خونه نشین شدم و تن به عمل دادم و رفتم نوبت گرفتم که آخر دی ماه بهم نوبت داد . دقیق یادمه پنجم آذر ماه ان قدررررر درد داشتم که با خودم گفتم یه جلسه طب سوزنی برم تا دردم آروم تر بشه و منتظر باشم تا موقع عمل برسه ( قبلا طب سوزنی انجام دادم دردم آروم تر شد) رفتم کلینیک فیزیوتراپی و با دکتر فیزیوتراپیست صحبت کردم همه شرایط رو براشون توضیح دادم ایشون ام آر آی من رو نگاه کردند گفتن دیسک کمرت چیز ساده ای نیست خیلی عود کرده ولی بهت اطمینان میدم بدون عمل خوب میشی . انگار یه نور امیدی توی دلم روشن شد . ۲۰ جلسه فیزیوتراپی ۱۰ جلسه لیزر درمانی و ۵ جلسه طب سوزنی رفتم . هر ۲۰ جلسه ای که میرفتم کلینیک، فیزیوتراپیست یک ورزش بهم آموزش داد و من توی خونه انجام میدادم . ۴۰ درصد درد من بخاطر ورزش ها و فیزیوتراپی کامل از بین رفت بعد با تجویز فیزیوتراپیست استخر رفتم که برای من جواب نداد و دردم بیشتر شد دیگه استخر نرفتم ( شاید برای شما جواب بده) داشتم با ۶۰ درصد دردی که برام مونده بود زندگی میکردم که زالو درمانی انجام دادم و ۳۰ درصد درد من کمتر شد زالو درمانی اول روی کمر انجام دادم . بعد از دوهفته روی قوزک پا و ساق پا ( بعد از ده روز اثر خودش رو نشون داد) تا اینکه خدا یه شخصی رو سر راه من قرار داد و یک دکتر طب سنتی بهم معرفی کرد . ایشون بهم داروی ایارج دادن که ریختم داخل کپسول، با هر وعده غذایی دوتا کپسول میخوردم ( روزی ۶ تا) تا چهل روز خوردم و درد کمر من به طور کلی از بین رفت خدایاااااااا شکرت😭 . اگر یه کوچولو این موارد براتون مفید بود اگر امکانش هست برای شادی روح پدرم صلوات بفرستید و برای خواسته دل من دعا کنید