2777
2789
عنوان

روزه

138 بازدید | 37 پست

سلام من امروز روز 7 پریودی ام همیشه 7 روز تموم میشه الانم رفتم غسل کردم فقط یه لکه خون اومده اونم قهوه ای خیلی تیره اس چیکارکنم روزه بگیرم یا نه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تا قبل از اذان صبح ‌صبر کنید و اگر لکه ندیدید دوباره غسل کنید و روزه بگیرید

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

تا ۱۰ روز حتی اگه خونابه باشه حیض حساب میشه و نماز و روزه نداره

بعد ده روز استحاضه میشه که اونم حکم خودشو داره

❤ وقتی که عاشق شی قلبت گرفتاره ..... اما گرفتاریش جذابیت داره ❤                                   وزن فعلی : ۶۳/۷۰۰ 😕 وزن هدف ۵۷😃😍  من میتونمممم💪
میدونم نمیاد دیگه 

پس همین حالا غسل حیض کنید مجدد

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
یکی از کابرای سایت @بانوی_بی_نشان     ببخشید مدام صداتون میکنم

خواهش میکنم عزیزم🌷

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز