2777
2789
عنوان

تبریز

73 بازدید | 12 پست

دوستان اینجا کسی از تبریز و اهر هستش؟؟؟؟

خدا یا امیدم فقط به تو هست  کمکم کن دستمو ول نکن کمکمون کن تو زندگیمون سربلند باشیم الهی آمین. دوستان میشه به نیتم صلوات بفرستین.دوست خوبم صلوات فرستادی لایکم کن منم به نیتت صلوات بفرستم .اگر لایک هم نکردم مطمعن باش صلوات میفرستم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من تبریزم

گلم تو تبریز آتلیه میشناسی ک کارش خوب باشه؟؟؟؟؟

خدا یا امیدم فقط به تو هست  کمکم کن دستمو ول نکن کمکمون کن تو زندگیمون سربلند باشیم الهی آمین. دوستان میشه به نیتم صلوات بفرستین.دوست خوبم صلوات فرستادی لایکم کن منم به نیتت صلوات بفرستم .اگر لایک هم نکردم مطمعن باش صلوات میفرستم 
تبریز... واس چی؟ 

برا آتلیه گلم

گلم تو تبریز آتلیه میشناسی ک کارش خوب باشه؟؟؟؟؟

اره مینشاسم 

یکی میشناسم تو خیابان ورزش هس طرف خطیب 

یکی میشناسم ک درسته تو پایین شهره طرفای دوستم ایناس ولی کارش فوق العادددددس معرکه 

ویهان کوچولوم نفس مامان🥺👶💙
اره مینشاسم  یکی میشناسم تو خیابان ورزش هس طرف خطیب  یکی میشناسم ک درسته تو پایین شهره ط ...

مرسی گلممممممم😘😘😘😘😘😘