hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃 احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من داشتم با دارو رفع شد البته کیستام زیاد و ریز بودن و تنبلی تخمدان شدید داشتم..معمولا با دارو رفع میشه مگه خیلی حاد باشه ک اونم جای نگرانی نیس یه عمل سادس..ایشالا با دارو رفع شه
باشگاه برین پله نوردی خیلی خوبه مخصوصا زمان پری عرق فراسیون روی سه استکان بخورین اگه پرولاکیتینتون بالا نبی حتما اب پیاز بخورین مهجزه میکنه
hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃 احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
فراسیون خوردم اثر نکرد اون چ ورزشیه نمیشا تو خونه انجام داد چون با وضعیت ویروس نمیتونم برم
همه چی کلا باید تحرک زیاد بشع مخصوصا راه رفتن اب پیاز خوردی؟
ن نخوردم قراره این ماه پریود بشم از روز 5پریود بخورم دراز نشست خوبه بنظرت ناشتا برم هرروز؟
پله ندارین؟
ن نخوردم قراره این ماه پریود بشم از روز 5پریود بخورم دراز نشست خوبه بنظرت ناشتا برم هرروز؟
بعد پنچ روز یا از روز ۵