2777
2789
عنوان

شکم

108 بازدید | 15 پست

بچه ها اینایی که می دونن جواب بدن... من هم رژیم سالم خوری دارم هم ورزش می کنم ولی شکمم هیچ وقت کوچیک نمیشه... ممکنه بخاطر فیبروم رحمی که دارم و هم تخمدانام پلی کیستیکن شکمم کوچیک نمیشه؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حلقه باشگاه پیاده روی ورزشای شکم همرو نزدیک 8 ماهه انجام میدم ولی شکمم بزرگه همچنان

مامان منم رحمشو برداشتن شکمش از بین نمیده

نگین که شمام وختی بچه بودین دلتون میخواس از اون نونا که هایدی میخوره بخورین!

من ۵۰ روزه سزارین دوم رو کردم امروز بچه رو بردیم دکتر ،  موقع برگشت بخاطر بچه در عرض ۱۰ دقیقه مانتو خریدم سایز بالاتنه و سینه ام ۴۲، سایز شکم ۴۶! خیلی ضایع شده شکمم چیکار کنم با گن درست میشه؟

حلقه باشگاه پیاده روی ورزشای شکم همرو نزدیک 8 ماهه انجام میدم ولی شکمم بزرگه همچنان

من یمدت کردم کوچکتر شد. شاید پرخوری میکنی یا آب زیاد میخوری تو یک وعده. بین غذات مایعات میخوری؟ 

من یمدت کردم کوچکتر شد. شاید پرخوری میکنی یا آب زیاد میخوری تو یک وعده. بین غذات مایعات میخوری؟  ...

نه بین وعده هام نوشیدنی نمیخورم... رژیمم... همه جای بدنم کم شده جز شکم

خب باید چیکا کنیم استروژن کم باشه... داروی خاصی داره؟ 

اگه کبدت ضعیف بشه هی استروژن ذخیره میشه تو بدنت...دارو نداره..ی مدت چربی نخور و چیزای هورمونی...عطاری برو بگو واسه تصفیه کبد بهت عرقی چیزی بده...فیبرومتم کوچیک میشه

نه بین وعده هام نوشیدنی نمیخورم... رژیمم... همه جای بدنم کم شده جز شکم

خواهرم شکم پهلو داشت رژیم گرفت باشگاهم ورزشاشو رفت تخت شد ک. اگ همه رو رعایت میکنی برو دکتر شاید ازمایش واست بنویسه. یکی از دوستام ورم روده داره شکمش اینجوریه