2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون وقت لنز ب چ دردی میخوره دیگه؟؟؟

من خیلی میخورم ولی چشمام مشکیِ!!!!!!

گروه نارنجی  🧡  وزن اولیه: 66  🧡  وزن هدف: 52                                                اقایون درخواست دوستی ندن سنگین ترن✌👍

نمیدونم جواب سوالتو ولی چشمای من تا همین دوسال پیش خیلی تیره تر از الان بودن

الان خط های توی قهوه ای چشمم معلومه قشنگ

نمیدونم چرا روشن شده

لطفا هرجا تاپیک ترسناک دیدید من رو توش تگ کنید🙂❤

اگر ب چایی زنجبیل بود ک تو این کرونایی همه تا میتونستن خوردن الان خیابونا باید پر میشد از خانمای چشم رنگی

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 
با  زنجبیل که نمیشه میتونی بری کلینیک با عمل زیبایی رنگ چشماتو تغییر میدن

دیگه انجام نمیدن چون بعد 10 سال بیناییش رو از دست میده 

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 

یکی از کاربرام میگف عسلو با اب قاطی میکنه با قطره چکون میزنه ب چشمش رنگش سبز شده 

گروه آبی😻😻 وزن شروع :۶۵ وزن هدف ۶۰ قد:۱۶۸💪💪💪 وزن فعلی ۶۴ پیش به سوی عروسک شدن 😌😌😌             بزرگترین ریسک، ریسک نکردن است! در این دنیا که به سرعت تغییر می کند، تنها استراتژی که شکست را تضمین می کند، ریسک نکردن است. “مارک زاکربرگ”