2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نقره ای و سفید و طوسی ترکیبی بگیر یه دست یه رنگ باشه بد میشه

اگ منظورت ست آشپزخونس من همون نقره ای رو میپسندم

مارکو نمیدونم

لاحول ولا قوة الا بالله هو العلي العظيم🧿♥️

تو نظر سنجی معلوم نیس جی به چیه

سفید بخر من بیشتر از سیلور دوست دارم

اسنوا خالم داشته خیلی راضی بوده چند ساله دارن راضین.مامانمم دوتا تیکه اش اسنواس ۸ساله راضیه

مبارکت باشه😍

بستگی به خونت داره رنگ وسیله ها... ولی جنس ایرانی نگیر... کم بگیر همونایی ک استفاده میکنه ولی خارجی ...

عزیزم خارجی دیگه با این گرونی نمیشه خرید! اسنوا هم خوبه خیلیا راضین ازش.

عزیزم خارجی دیگه با این گرونی نمیشه خرید! اسنوا هم خوبه خیلیا راضین ازش.

من خودم 8 ماه پیش جهیزیه گرفتم بخدا با 100 ملیون همه چی گرفتم هیچ وسیله ای ایرانی نگرفتم بجز ارکوپال هام و مس ها بلور ها ... باید حسابی بگردی تا جنس خارجی با کیفیت بالا و قیمت خوب... فکرم نکن وسیله خیلی کم گرفتم درحدی وسیله گرفتم ک یخچال سایده مبل هام چوب گردو اصل هستن... آخر و عاقبتی هم گرفتم این تجربه خودمه به همه میگم چون خیلی راضی ام

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
من خودم 8 ماه پیش جهیزیه گرفتم بخدا با 100 ملیون همه چی گرفتم هیچ وسیله ای ایرانی نگرفتم بجز ارکوپال ...

عزیزم برقی ها رو اگه بخوای مارک بگیری باید ۲۵۰فقط برا برقی ها بدی!واقعا چه ایرادی داره ایرانی؟اسنوا و دوو واقعا خوب در اومده

من خودم جهازم ۲سال پیش همش خارجی ولی الان واقعا نمیشه خارجی گرفت.خواهرم که میخواد ازدواج کنه گفته من برا کشورمم که هست همرو ایرانی میخرم و خرید!حتی اوایل همه مخالفت میکردن ولی بعدش قبول کردن ک ایرانی دوست داره و همشو ایرانی خرید.یا اسنوا خرید یا سامسونگ و ال جی مونتاژ ایران(هدفش این بود کارگر ایرانی بره سرکار)الانم کاملا خوشحاله از انتخابش

اسنوا به راحتی با الجی و سامسونگ رقابت میکنه الان

برقی های بزرگ سفید بگیر برقی های ریز سیلور مشکی. مارک برقی کوچیک اوه ایرانی بخوای پارس خزر. خارجی هم. فیلیپس و تفال و بوش و فلر و بلک اند دکر و پاناسونیک و براون هر کدوم ی چیزایی شون خوبه مبارک عروس خانم 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 

راستش واسه اسنوا من زیاد راضی نیستم چون خودمون یخچال و لباسشویی ش رو داشتیم خیلی اذیت شدیم. الیته ما 7 سال پیش گرفتیم شاید جدیدا بهتر باشن. اما یخچال دوقلو سری پانورما هیمالیا رو دیدم زیاد راضی بودن. باید تحقیق کنی خوب.

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
عزیزم برقی ها رو اگه بخوای مارک بگیری باید ۲۵۰فقط برا برقی ها بدی!واقعا چه ایرادی داره ایرانی؟اسنوا ...

من خودم تازه وسیله خریدم به چشم خودم دیدم ایرانی ها خیلی زود خراب میشن.... بعدم من تمام جهیزیم رفتم بندر خریدم همشون اصل هستن هزینم هم 100 ملیون شد ولی اونجا هم میری میخری باید جنس اصل بشناسی ک فیک ندن بهت... من تجربه خودم گفتم چیزی ک به چشم خودم دیدم... گازم ک اونجا خارجی نبود شیش ملیون خریدم تاحالا چن بار خراب شده این نتیجه کمک من به کارگر ایرانی بود... 

من خودم تازه وسیله خریدم به چشم خودم دیدم ایرانی ها خیلی زود خراب میشن.... بعدم من تمام جهیزیم رفتم ...

من ۲سال پیش جهازم نزدیک ۳۰۰شد . الان همون بخوایم بخریم باید ۸۰۰یا بیشتر پول بدیم و اخرشم با وجود تحریم اگه جیزیم بشه کسی ماسخگو نیست.در صورتی که میشناسم کسایی که اسنوا و دوو خریدن بعد چندسال راضین هنوز و مشکلی نداشته و جدا از اون الان تو وضعیت تحریم خدمات پس از فروش ایرانی ها هم خیلی بهتره . من مامانم لوازمش هم ایرانی اسنوا و دوو هم بوش!هردو رو دارن.لباسشویی مشکل پیدا کرد اومدن کامل عوضش کردن و یه نو دادن و بعد ۷سال هیچ مشکلی نداره دیگه.

جنس خارجیش هم خوب و بد داره و شانسیه دلیل نمیشه اگه یکبار اینجور شد اینجور قضاوت کنیم؟

من زودپزم ایتالیایی اصل بود اون موقع ۲تومن شد پولش،ولی تا الان ۲بار پوکیده(زودپزی که اصلا معروف به ایمنی)و منو یکبار دچار سوختگی شدید کرد!حالا چرا؟چون توی کارخونه یک قطعه رو توی درش جاساز نکرده بودن !هر جنسی خوب و بد داره نمیشه اینجور گفت درمورد جنس ایرانی!

من ۲سال پیش جهازم نزدیک ۳۰۰شد . الان همون بخوایم بخریم باید ۸۰۰یا بیشتر پول بدیم و اخرشم با وجود تحر ...

ولی خب من فقط پیشنهاد خودم دادم و تجربه خودم گفتم  شما چرا تلاش میکنی  نظر منو عوض کنید... و به نظر من اگه برا شما خارجی خریدن هرچند ک  گرون شده باشه الان باید برای خواهرتون هم همونو بخرن ک مساوات بر قرار بشه ولی خب این تصمیم خودتونه قرار نیست من بیام هی به شما بگن الا و بلا ن خارجی بگیر... من چون خودم دیدم ایرانی ها خراب میشن کم هم نه زیاد دیدم الانم نظرم گفتم... خدانگهدار