ارایشگره عروسیم خانم نوشین زمانی عزیز کله بنده رو شبیه بقچه درست کرده بود شنیونم ب اندازه دامن لباس عروسم بود شبیه ادم فضایی ها تو عکسام افتادم
دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست میارمشون
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تمیز باشی..دکوراسیون داخلیت شیک باشه...نذار تو ارایشگاهت زیاد غیبت کنن پشت این واون.خودتم رعایت کن..اصلا به هیچ عنوان نذار بحث های سیاسی بشه تو ارایشگاهت..چون بعضی ها فقط دنبال یه آتو میگردنموقع کار زیاد با طرف حرف نزن و سعی کن زود کارتو بکنی .مثلا یه تلفن زدن دوساعت صحبت نکنی با تلفنی..یا اس مس بازی نکنی..ماسک بزن..حتما دستاتو بشور قبل کار..سعی کن قبل کار اگه ماسک نداشتی یه شکلاتی ادامسی چیزی بخوری ..بدنت بوی عرق نده عطر استفاده کن..چون خودم واقعا از عدم رعایت اینا اذیت شدم..
هر جا تاپیک لاغری بود منم تگ کنین لطفا.ممنون میشم .
مثلا یه کاتولیگ میبینیم میگیم این رنگ رومیخوایم انتظار داریم همون رنگشه نه اینکه زمین تا آسمون بااون رنگ فرق کنه بعد آرایشگر بگه اینم بهت میادا مده واقعن یه آرایشگر من رنگ مو طلایی انتخاب کردم پارسال نمیدونم چرا طوسی دراورد بعد گفت بهت میادا مده ومن بسدت عصبانی شدم یا میگه طرف زیاد نمیخوام موهام کوتاهشه فقط پایناا سراش یهو میبینه آرایشگره یه وجب زده طلبکارم هیست میگه خانوم بد کردم درسش کردم تو ابروهم همینطور اصن فکرمیکنم انقدر آرایشگرا اذیت کردن من دیگه آرایشگاه نمیرم خودم درست میکنم 😉ضمنن خواهش میکنم آرایشگرای محترم بخودتون برسید دهنتون بو نده یه آدامس دهنتون باشه بوی عرق ندید یبار رفته بودم آرایشگاه از بوی بد عرق آرایشگر زیر دستش داشتم جون میدادم 😊
خواهش میکنم.یه نکته ی دیگه اونم اینکه حتما به موهات و ارایشت دقت کن..سعی کن ارایش هرچند کم رو صورتت باشه و موهاتو سعی کن هر چند ساده یه مدل بده هر روز..اینا خیلی ادمو جذب میکنن.. و اینکه سعی کن جلو چشم مشتریات ابزهرهاتو با الکل ضدعفونی کنب حاتی اگه شد کلا بذار بمونن داخل الکل..ته بخاطر کرونا کلا همیشه منظورمه.موفق باشی تو کارت عزیزم.
هر جا تاپیک لاغری بود منم تگ کنین لطفا.ممنون میشم .
یه چیز دیگه اینکه سوالهای شخصی نپرسید وخیلی صحبت نکنید من یجا رفتم آرایشگاه بخدا سردرد گرفتم خیلی صحبت میکرد هم از خودش هی صحبت میکرد ووقتیم مشتریش میرفت پشت سرش حرف میزد واقعن اینکار زشته مثلا ازم میپرسید چند تابچه داری ؟شغل شوهرت چیه ؟چند سالته ؟ازاول طی کنید قیمتو مثلا فرضن چند سال پیش بود گفت واسه موهای شما رنگ میشه صدو پنجاه بعد که رنگ کرد تموم شد گفت دویستو خورده ای گفتم پس چرا اینطوری گفتی گفت نه موهات پره زیاد رنگ میبره باید همون اول بگی عزیزم موهات پره رنگ زیاد میبره قیمت انقدر شاید طرف نداشته باشه ووقتیم زنگ زدم شوهرم بقیه پولو بریزه بهم گفت چی میگفت شوهرت پرروش نکنید این حرکات خیلی زشته وباعث شد من دیگه آرایشگاه اون خانوم پا نزارم وخیلیام ازش ناراضی بودن تو اون محل بود حاضر بودن آرایشگاه دورتر برن ولی آرایشگاه این خانوم نرن 😉