2777
2789
عنوان

ژن دختر زا

| مشاهده متن کامل بحث + 2825 بازدید | 87 پست
واقعا درسته حتی دکتر منم گف. گف شوهر شما با جواب آزمایشش و اینجور که میگی اکثرا دختر اوردن شوهر شنا ...

عزیزم میتونم بپرسم شما چندمین دخترت بود؟؟اگه اشکال نداره 

ولینکه اگه صد در صد میخای مطمین شی باید ای وی اف کنی من خودم دوتا دختر داشتم سومی رو ای وی اف کردم پسر شد چهارمیم خواستم که مثلا جفت جفت شن جنین فریز داشتم واصفن انجام دادمو نگرف قسمت نبود و طرز فکر همسرتون بهش بگین اگه قرار به قاطی شدن باشه که شما نه ازمایش خون بده نه ادرار چون ممکنه قاطی شه درک نمی کنم واقعا این روش انقده زیاد و مرسومه و تو کاراشون تبحر دارن که مگه الکی و هر کیبه هر کیه جابه جاشه و گم شه ماه عسل زیاد میبینن ایشون فک کنم (البته جسارت نباشع ها کای گفتم )

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم سخت نیس ؟؟؟؟

چه سختی وقتی سالم باشی اصلا سخت نیس به نطرم علم پیشرفت کرده ندارین 

دو تیکه طلا بفروشی میشه ۱۲ تومن بهتره هی بزایی یه جنس خواهرم جف پسر داشت شکر خدا سومی دختر شد با ای وی اف 

دکتر گفته بود ۱۰ تام بیاری پسر میشه

خصوصی باز اعتبارش بیشتره. تو ایران اینجوزیه هرچقد پول بدی همونقدر آش میخوری🤣🤣🤣

بابا من خودم نداشته باشمم دو تیکه طلامو میفروشم خودم یه دختر دارم 

دومیم اگه خدا بخواد ۳ سال دیگه ای وی اف میکنم دو قلو یه ختر یه پسر 

چون دختر خواهر میخواد 

اتفاقا خوشبحالت دختر دار شدی سومی پسر بیاری خیلی خوشبختی❤

چه سختی وقتی سالم باشی اصلا سخت نیس به نطرم علم پیشرفت کرده ندارین  دو تیکه طلا بفروشی میشه ۱۲ ...

عزیزم منم دوتا پسر دارم عاشق دخترم البته این ماه  سی و چهار ساله شدم .. میگن درد اینا داره درسته ؟؟

عزیزم منم دوتا پسر دارم عاشق دخترم البته این ماه  سی و چهار ساله شدم .. میگن درد اینا داره درست ...

نه اصلا درد نداره 

بیار سنی نداری 

حالا خاهرم بهش مزه کرده میگه دختر بی خواهر نمیشه😂😂😂😂😂 

میگه میارم منم سه سال دیگهباز😂😂

آخه من ۵ ماه گرمیجات خوردیم شیرو دوغ و ماهیی. لبنیات کلا حذف شد داشت میمرد شوهرم ولی باز دختر شد . ا ...

دوست منم پسر میخواست ، خیلی سعی کرد رژیم رعایت کنن ، شوهرش نتونست

فکر کنم سردی تو وحودشون رخنه کرده

انشالله سالم و سلامت باشن دختر و پسر فرق نداره بخدا

خدایا مسافرکوچولومونو دست خودت  سپردم ،  خودت به سلامت بهمون برسونش