2777
2789
عنوان

ژن دختر زا

| مشاهده متن کامل بحث + 2825 بازدید | 87 پست
اونایی که طبع بدنشون سرده دختر دار میشن اکثرا مثلا زنو شوهری که سفید پوستن اکثرا دختر دارن اونایی که ...

خالم وشوهرش سفیدبرفین دوتاپسردارن 😐😆

😐😐😐حرفی نیست وقتی گوش شنوایی هم نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین جانم دکتر خصوصی مال من میاد تو بیمارستان بهمن مال منو انجام میده و میره فقط ماله منه دگیه مال ک ...

به خصوصی و دولتی نیس .خب مشخصات رو روی ظرف ها میزنن .اگه اینجوری باشه ازمایش خون هم میدیم شاید جابجا بشه و مال کس دیگه باشه

میشه برا حل مشکل پسر کوچولوم یه صلوات بفرستی...

جنسیت با اقاست وقتی کرومزومY اسیب ببینه یا بیان نشه کرومزوم x میاد وسط و جنسیت دختر میشه

امضای منو بخونین لطفا ممنونم ازتون💝برای دوستم سمیرا وهمسرش😞خواهش میکنم فاتحه‌ای بفرستین ممنونتون میشممن دامپزشکم کمکی نیاز داشتید درخدمتم    من کیوبر سابق هستم جوگیر شدم گفتم اکانتمو حذف کنین. نی نی یار حذف کرد.
به خصوصی و دولتی نیس .خب مشخصات رو روی ظرف ها میزنن .اگه اینجوری باشه ازمایش خون هم میدیم شاید جابجا ...

آره بابااااااااا 

برو انجام بده اگه دلت میخواد میگم خواهرم کرد 

دکتر بعد دومیش که با رژیم باز پسر شد گفت ۱۰۰ تا دیگه بیاری باز پسره که ای وی اف کرد خدا دختر خوشگلشوو داد😍❤😍❤😍

نمیدونم والا خواهرم بچه اول و دومش پسر بود طایفه شوهر همه پسر میاوردن این اولین دختر طایفس قررربونش ...

واقعا درسته حتی دکتر منم گف. گف شوهر شما با جواب آزمایشش و اینجور که میگی اکثرا دختر اوردن شوهر شنا رژیم جنسیت بگیر نگیر داره واسش.بیا ivfکن اما شوهرم گف نه من قبول ندارم این روشو.

حالا هزینه رو میدونید

نمیدونم والا خواهرم بچه اول و دومش پسر بود طایفه شوهر همه پسر میاوردن این اولین دختر طایفس قررربونش ...

اره دیگه اسپرم مردای که طبع گرم دارم پسرش بیشتره ولی اونایی که ضعیفن اکثرا دختر دار میشن

واقعا درسته حتی دکتر منم گف. گف شوهر شما با جواب آزمایشش و اینجور که میگی اکثرا دختر اوردن شوهر شنا ...

۱۲ میلیون میشه 

راستی رزیم گرفتی شما خوب درست انجام دادین؟ 

شوهرتون رو قرص تقویتی داد؟ 

به خصوصی و دولتی نیس .خب مشخصات رو روی ظرف ها میزنن .اگه اینجوری باشه ازمایش خون هم میدیم شاید جابجا ...

منم گفتم دکترم بهش گف . گف نه نه نه من قبول ندارم اگه جا به جا بشه ،مال مرده دیگه بیارن برات خوبه🤣🤣🤣🤣🤣🤣خلاصه گف نه داشت روانی میشد 😂😂🤣🤣🤣🤣ای خدا یاد اون روز میوفتم داشت موهاشو میکند منم گلتم باشه بابایا هرچی خدا بخواد😂🤣🤣🤣🤣