2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم ب نظرم بدنت احتیاج ب خواب نداره مام تو فامیلمون ی نفر هست ک اصلا شبا نمیخوابه ب خودت سخت نگیر 

گروه آبی😻😻 وزن شروع :۶۵ وزن هدف ۶۰ قد:۱۶۸💪💪💪 وزن فعلی ۶۴ پیش به سوی عروسک شدن 😌😌😌             بزرگترین ریسک، ریسک نکردن است! در این دنیا که به سرعت تغییر می کند، تنها استراتژی که شکست را تضمین می کند، ریسک نکردن است. “مارک زاکربرگ”
عزیزم ب نظرم بدنت احتیاج ب خواب نداره مام تو فامیلمون ی نفر هست ک اصلا شبا نمیخوابه ب خودت سخت نگیر& ...

دختر برفی تو همونی هستی که دخترخالت با داروی سودابر وسواسش خوب شد؟

قبلا تویه تاپیک گفتی

میشه جواب بدی

دختر برفی تو همونی هستی که دخترخالت با داروی سودابر وسواسش خوب شد؟ قبلا تویه تاپیک گفتی

اره عزیزم درسته وسواس فکری داشت کاملا خوب شد 😍

گروه آبی😻😻 وزن شروع :۶۵ وزن هدف ۶۰ قد:۱۶۸💪💪💪 وزن فعلی ۶۴ پیش به سوی عروسک شدن 😌😌😌             بزرگترین ریسک، ریسک نکردن است! در این دنیا که به سرعت تغییر می کند، تنها استراتژی که شکست را تضمین می کند، ریسک نکردن است. “مارک زاکربرگ”
چند وقت خورد داروی سودابر؟ دخترخالت از عطاری گرفت خورد یا زیر نظر پزشک طب سنتی بود؟

زیر نظر طب سنتی بود حدود ۶ ماه فکر کنم استفادش کرد 

مرسی عزیزم فقط داروی سودابر بود یاچیزای دیگه ام بود؟

یه چند تام روغن بود برنامه غذایی هم داشت ی سری غذاهاهم ب مدت ۶ ماه دکتر براش ممنوع کرد ولی ارزششو داشت بعد ۲ سال دوباره ب زندگیش برگشت خیلی عذاب میکشید گوشه گیرو ساکت شده بود ولی الان دوباره شده همون دختر شادو پر حرف و شیطون حجامت هم کرد فککنم دوبارم زالو درمانی کرد برو پیش ی طب سنتی خوب مشکلتو بهش بگو بهت میگ چیکار کنی

مرسی عزیزم فقط داروی سودابر بود یاچیزای دیگه ام بود؟

البته بحث خیلی وقت پیشه ۶ سال پیش فکر کنم