2777
2789
عنوان

یه مشت قرص دارم میدم به شوشو...!!!

246 بازدید | 15 پست

سلام دوستان

من تازه عضو شدم یه پسر 3 ساله دارم و الان برای بارداری دومم اقدامم

5ماه پیش سقط داشتم و تا الان باردار نشدم تو تاپیکها دیدم یه سریا برای تقویت اسپرم همسرشون سلنیوم و ویتامینE.C.Dو روی اسید فولیک و آهن و....ب همسراشون میدن من همه این دارو هارو خریدم فقط نمیدونم دوز مصرفشون و تداخل دارویی نداشته باشن باهم یا هرروز باید مصرف بشه یانه 

هرکسی اطلاعاتی داره کمک کنه لطفا 💋💋

میشه واسه سلامتی نی نیم واینکه خدا برام حفظش کنه صلوات بفرستین...😘 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینا خوبن بده اسید فولیک هر شب قبل خواب بده ،ویتامین ای هم بعد غذا ،بقیه هم که هر وقت شد بده بخوره ه ...

تداخل ندارن باهم....خدایی نکرده چیزیش نشه یک ساعت بینشون فاصله باشه مشکلی نداره؟!

میشه اسم تمام قرص ها را بهم بگی ممنون میشم

selenplus.ویتامینD3.ویتامینE.قرصZincovit.c.فرفولیک

همه اینارو خریدم آزاد بدون تجویز

خوب شاید اصلا بدنش به ویتانین نیاز نداره شما که بچه میخوایین باید برین ازمایش

مطمئنم که بدنش نیاز داره به ویتامین خیلی زود مریض میشه این قرصا به سیستم ایمنی بدنشم کمک میکنه

selenplus.ویتامینD3.ویتامینE.قرصZincovit.c.فرفولیک همه اینارو خریدم آزاد بدون تجویز

خیلی ممنون خانمی😍

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
تداخل ندارن باهم....خدایی نکرده چیزیش نشه یک ساعت بینشون فاصله باشه مشکلی نداره؟!

نه چیزیش نمیشه خوب نه برای معده فشار نیاد بخاطر این میگم فاصله داشته باشه بهتره شوهر منم قرص زیاد میخورد بیچاره 

مطمئنم که بدنش نیاز داره به ویتامین خیلی زود مریض میشه این قرصا به سیستم ایمنی بدنشم کمک میکنه

بعضی از اینا محلول در چربی هستن و رسوب میکنن مخصوصا ویتامین دی و بدون چکاب ضرردداره مصرفش

نه چیزیش نمیشه خوب نه برای معده فشار نیاد بخاطر این میگم فاصله داشته باشه بهتره شوهر منم قرص زیاد می ...

عزیزم .....ممنون جواب دادی گلم

2790
2778
2791
2779
2792