چند روزه اذیتم می کرد دل درد داشتم و کلا وضعیت مزاجیم ریخته بود بهم امروز رفتم دکتر گفت روزه می گیری گفتم اره گفت روزه نگیر اذیت میشی داروهات و فعلا بخور البته کمکاری تیرویید و فشار خون بالاهم دارم البته فشارمم امروز خیلی مطلوب بود شایده از فواید روزه هست شما چی روزه می گیرید
من چند روز اول ماه رمضون دل درد داشتم اصلا هم اشتها به غذا نداشتم حتی وقت افطار دلم نمی خواست هیچی بخورم تو روز دل ضعفه داشتم اما اصل میل به هیچی نداشتم دیشب خدا رو شکر ی کم بهتر شدم حالا من وزنم به نسبت بالاست و شکم دارم می گفتم خوب خوبه غذا نمی خورم مزنم کم میشه ولی اینکه دیدم بی اشتها شدم خیلی ترسیدم
منم یه سال گرفتم واعاسخته مخصوصاوقتی عصبی میشم واسترس میگیرم درداش بیشترمیشه روزه گرفتنی هم حالم بدمیشه ولی تاالان روزه گرفتم ایشالابتونم تااخرماه بگیرم ولی سخته درداش من کل شکمم دردمیکنه
خانما شما هم هندونه کیک خامه ای یا یچیز شیرین خوردنی دلپیچه با خیلی ببخشید اسهال میگیرین؟ زیاد خورد ...
هر چی که نفخ داره اذیتم میکنه مثلا امروز گفت حبوبات بادمجون کلا چیزایی که اذیتت میکنه نخور من عاشق آشم ی وقتایی دلم می گیره که باید به خاطر بیماریم نخورم
من چند روز اول ماه رمضون دل درد داشتم اصلا هم اشتها به غذا نداشتم حتی وقت افطار دلم نمی خواست هیچی ب ...
عزیزم منم اضافه وزن دارم اشتهانداشتم ولی به زورمی خورم انقدرچاقم دکترمیگفت موندم توچطورلاغرنمیشی چون به زورمی خورم غذای انرژی داره ومقوی بخورعسل زیادبخورموززیتدبخوربدنت ضعیف نشه من کم خونم هستم اگه نخورم مثل میتابی حال میشم