2777
2789
عنوان

گیج شدممم😬

190 بازدید | 9 پست

خانومایی ک‌تحربه دارن:من هفته ۱۷ بارداری ام. دکتر سه مدل قرص نوشته: 

۱- اسید فولیک و اهن

۲- ملتی ویتامین و مینرال

۳- کلسیم و ویتامین د

بگذریم ک بین موادشون تکراری هست. 

همه روزی یکی. 

کدوم کی بخورم؟ مولتی ویتامین نوشته همراه غذا

کلسیم نوشته دو ساعت فاصله با داروهای دیگه و یک ساعت بعد از غذا

اسید فولیک و اهنم میگن شبا نخوریم بعتره. خواب بهم‌میریزه. ولی با معده خالی

من چ جوری برنامه بریزم؟

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

شما قرص اهنتو قبل خواب بخور ...بهترین موقع اش شب قبل خواب....همه جا هم اینو گفتن 

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما قرص اهنتو قبل خواب بخور ...بهترین موقع اش شب قبل خواب....همه جا هم اینو گفتن 

مطمینی؟ خوب باشه اون میذارم قبل خواب. مرسی. دیشبم قبل خواب خوردم. صبح سرچ کردم دیدم ندشته اختلال خواب، شک کزدم.‌

مولتی صبح بخور کلسیم بعد ناهار اهن شب

یعنی مولتی همراه صبحانه و کلسیم یک ساعت بعد از نهار. درسته؟ فک کنم ب خاطر تاثیرات معده نوشته با غذا. صبحانه هام سبکن. وعده غذایی ب حساب میان؟

مطمینی؟ خوب باشه اون میذارم قبل خواب. مرسی. دیشبم قبل خواب خوردم. صبح سرچ کردم دیدم ندشته اختلال خوا ...

من ۹ ماه قبل خواب خوردم.....کلا آدم تو بارداری آدم دچار اختلال خواب میشه بیشترشم به خاطر هورمونهاست

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
من ۹ ماه قبل خواب خوردم.....کلا آدم تو بارداری آوم دچار اختلال خواب میشه بیشترشم به خاطر هورمونهاست

فدات❤

یعنی مولتی همراه صبحانه و کلسیم یک ساعت بعد از نهار. درسته؟ فک کنم ب خاطر تاثیرات معده نوشته با غذا. ...

اره عزیزم خیالت راحت

ولی چون بارداری صبحانه مقوی بخور تخم مرغ،عدسی،اینجور چیزا

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
اره عزیزم خیالت راحت ولی چون بارداری صبحانه مقوی بخور تخم مرغ،عدسی،اینجور چیزا

مرسی گلی🌹

راس میگی. خودمم میگم. اما تو این ایام قرنطبنه، سرکار ک‌نمیرم.الانم  خصوصا ماه رمضون، باعث شده تایم خوابم بهم ریخته، دیر بیدار میشم. دیگه میلم نمیبره و فاصله با نهار هم‌کمه. ولی واقعا بهترین وعده غذایی صبحانه س.

مرسی گلی🌹 راس میگی. خودمم میگم. اما تو این ایام قرنطبنه، سرکار ک‌نمیرم.الانم  خصوصا ماه رمضون ...

انشالله که به حیر و خوشی زایمان میکنی😉

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد