2777
2789
عنوان

بارداری

72 بازدید | 10 پست

سلام خانما من هفته ۱۴بارداریم ازاول خیلی حالتتهوع داشتم الان یک هفته ای ک یهترم مشکلی ندارم فقط ترشح زرد دارم نگران شدم چجوری میتونم بفهمم جوجوم حالش خوبه؟دکترم هفته دیگه میاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عفونتم ندارم اصلا تازه ازمایش دادم یعنی خطرناکه؟

فکر نکنم ولی سفید باید باشه جستجو کن ترشحات زرد توی بارداری از چیه

بچه ام بیماره لطفاً برای سلامتیش صلوات بفرستید🙏لایک کنید منم براتون صلوات می‌فرستم به هر نیتی که دارید  
ممنونم عزیزم

😍نگران نباش اگه میترسی توشکمت برای بچه ات اتفاقی بیوفته سوره حجرات وبخون روش فوت کن بچه ات از همه چی وسقط درامانه 

بچه ام بیماره لطفاً برای سلامتیش صلوات بفرستید🙏لایک کنید منم براتون صلوات می‌فرستم به هر نیتی که دارید  
😍نگران نباش اگه میترسی توشکمت برای بچه ات اتفاقی بیوفته سوره حجرات وبخون روش فوت کن بچه ات از همه چ ...

اون کار هرروزمه بخدا هروز براش میخونم چون دوتا سقط داشتم خیلی نگرانشم

❤️❤️
🌀 🌀

پیامبر(ص) فرموند: هر که سورة را بخواند، برای حفظ جنینش از خطرها و سقط، موثر است. 

کودک یاری ❤️❤️

نگران نباش حق داری اما اون بهتر صلاحتو میدونه