2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برا مرگم دعا کنید

برا مرگم دعا کنید کل بدنم پر جا تیغه گردن پا دست همه جا جای تیغه میتونم عکس بگیرم بیمارستان رفتم همه چیز دست زدم ولی کرونا نگرفتم بالا 60قرص خوردم ولی زندم برا مرگم دعا کنید میتونم برم ده طبقه خودمو پرت کنم بمیرم ولی ابرو خانوادم می‌ره اگ مثل مریضی کرونا بمیرم خب میگن مریض شده مرده ابرو خانوادم نمیره دعا کنین سرطان دردی کوفتی بگیرم بمیرم

.. انشاءالله که پدر و مادرت رفتارشون عوض بشه و غیر این بود فقط باید صبور باشی و رفتارت طوری باشه بقیه از این صبوری و سکوت تو درس بگیرن ...پدرو مادرا نعمتهای بی اندازه ی خداوند هستن🌺مراقب رفتارت با اونا باش💖

چند سالته و چرا اینجوری فکر می کنی

دیگر به راستی می‌دانم که درد یعنی چه درد به معنای کتک خوردن تا حد بیهوش شدن نبود. بریدن پا بر اثر یک تکه شیشه و بخیه زدن در داروخانه نبود. درد یعنی چیزی که دلِ آدم را در هم می‌شکند و انسان ناگزیر است با آن بمیرد بدون آنکه بتواند رازش را با کسی در میان بگذارد، دردی که انسان را بدون نیروی دست و پاها و سر باقی می‌گذارد و انسان حتی قدرت آن را ندارد که سرش را روی بالش حرکت دهد
۱۸ ...چون واقعا از رفتار هاشون پیداست ...سره هر چیز کوچیکی داد میزنن ...اونم تو جمع ...

دقیقاً به خاطر همین از سنت رو پرسیدم چون ۸۰ درصد نوجوان ها همین حس رو به پدر مادرشون دارن و حس می کنم غرور و شخصیتشون رو والدین حفظ نمی کنند و بی حرمتی بهشون می کنند اصلاً وقتی تاپیک رو خوندم حدس زدم باید یک نوجوان باشی بهت قول میدم با بالا رفتن سنت حساسیت به این قضیه از بین میره همه نوجوان ها همین حسی رو دارند که تو داری

دیگر به راستی می‌دانم که درد یعنی چه درد به معنای کتک خوردن تا حد بیهوش شدن نبود. بریدن پا بر اثر یک تکه شیشه و بخیه زدن در داروخانه نبود. درد یعنی چیزی که دلِ آدم را در هم می‌شکند و انسان ناگزیر است با آن بمیرد بدون آنکه بتواند رازش را با کسی در میان بگذارد، دردی که انسان را بدون نیروی دست و پاها و سر باقی می‌گذارد و انسان حتی قدرت آن را ندارد که سرش را روی بالش حرکت دهد