2777
2789
عنوان

زندگی بدون وجودبچه

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 65 پست

اگراز قبل میدونستن که خوبه ادم یهوویی بفهمه خیلی سخته. شاید قسمتشونه که یک بچه معصوم که از نداشتن پدر و مادر رنج میکشه رو صاحب پدر و مادر کنن و خودشونم تو این حال خوب سهیم باشن غصه نخورید تو هر چیزی خیری وجود داره دایی من سرطان خون داشت وشفا گرفت وای همه قطع امید کرده بودن از بچه دار شدنشون اما خدا تو اوج نا امیدی و وقتی دنبال کارای سرپرستی بچه بودن بهشون بچه داد ایشالا خواهرشماهم به لطف خدا بچه دارمیشه اگر هم نشد به فال نیک بگیرید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا؟

دوازده ساله ازدواج كرديم سنمون هم حول و حوش چهله هيچ انگيزه اي واسه بچه نداشتيم واقعا نميدونستم چرا بايد بچه بيارم اون پول و وقت و توان رو صرف خودمون كرديم خيلي هم تا الان حال كرديم از زندگيمون لذت برديم مسافرت رفتيم مهموني هاي شبانه تفريح تازه ميخوام تور گردي كمپ رفتن رو تجربه كنم

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
بانک اسپرم هست ولی اهدای اسپرم خیلی هم قانونی نیست بعضی دکترا مخفیانه انجام میدن

نه چرا قانوتیه مادر هیچ وقت اون مرد رو نمیبینه اسپرم فریز شدا هست 

یه روز خوب میاد پس به چیزای خوب فکر کنیم
هنوزم نمیخوایین؟

واقعيتش الان كه ديگه اصلا به بچه سخته فكر كنم هر روز يه فكري ميكنم يه روزي دلم ميخواد يه روز ديگه ميگم نه بابا راحتم ولش كن

دوازده ساله ازدواج كرديم سنمون هم حول و حوش چهله هيچ انگيزه اي واسه بچه نداشتيم واقعا نميدونستم چرا ...

متاسفانه خواهرم مشکل شوهرش خیلی سخته درمون نداره کلیه هاش پلی کستینک هستن و ممکنه ازپادربیاد 

واقعيتش الان كه ديگه اصلا به بچه سخته فكر كنم هر روز يه فكري ميكنم يه روزي دلم ميخواد يه روز ديگه مي ...

دقیقا راحتی ولش کن

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین

ولی میدونید فک نکنم هر مردی اینو قبول کنه ،اخه اسپرم معلوم نی برا کیه کل ژن هاشم تو اونه میخاد منتقل ...

درسته خيلي سخت قبول ميكنند اما ديگه وقتي چاره اي نباشه و تمام راهها رو رفته باشن و اخرش مجبور باشن برن از بهزيستي بچه بيارن خوب اين بهتره حداقل كسي متوجه نميشه بچه خودشون نيستش

دوازده ساله ازدواج كرديم سنمون هم حول و حوش چهله هيچ انگيزه اي واسه بچه نداشتيم واقعا نميدونستم چرا ...

منم همه اینارو توی ۸ سال اول زندگی تجربه کردم

با اینکه بچه داری شیرینیهای خودشو داره ولی خیلی وقتا دلم واسه اون زمانا تنگ میشه

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین

واقعيتش الان كه ديگه اصلا به بچه سخته فكر كنم هر روز يه فكري ميكنم يه روزي دلم ميخواد يه روز ديگه مي ...

دایی من الان بچش ۲ سالشه خودش ۵۶ 

منظورم اینه دیر نیست .

ولی اگه وضع الانتو دوست داری بچه میتونه همشو خراب کنه😅

کمربند هارو ببندید.  عاشق بستنی