2777
2789
عنوان

برم یا بمونم؟

399 بازدید | 13 پست

بچها نمیدونم یادتونه یا ن. بهتون گفتم شوهرم خیلی فحش میده بعددددد پشیمون میشه ،الانم از بیرون اومده ساعت ۱۲من تازه ناهار دم دادم صدتا فحش داد الکی میگه میخام برم سرکار درصورتی که میخاست با دوستاش بره جایی منم ناهارشدم هولکی غذااااا اماده کردم بعدتو جیبش پول بود رفته همش داده گل گیاه ....منم ناراحت شدم ک پول ارایشگاه نمیده  بخدا همه خرجیم و پول جیبی مامانم میده بهش گفتم چقدر بابام پولم بده کتکم زد ‌ صدتا فحششششش بابام داد. بخدا باابام خیلی کمکمون میکنه کیسه کیسه برنج ....مرغ ...گوشت میوه بهمون میده درصورتی ک وضع خودشونم متوسطه با حقوق کم.  منم گریه کردم بخاطر فحش داد.منم صدتا فحش خودش دادم حمله کرد بهم ...یه بچه کوچیک دارم نمیفهمم چکار کنم.  قسم خوردم جلوش ک امروز میرم ‌ ....بعد دعوا کلی ازم عذر خاهی کرد.  منم نبخشیدم.  چون باز تکرار میکنه 

یا برو

یا ببرش مشاور آدم شه

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من موندم چرا خانواده ها نمیزارن مرد نسئولیت زندگیش رو قبول کنه و خرج و خونه زندگی رو به عهده بگیره

والا شوهر فرشته ی منم بود ، خانوادم اینقدر بهمون کمک میکردن ، هار میشد 

خانوادت لطف نکردن ، شوهرت رو بد عادت کردن ، وقتی نیتونه از پس مخارجش بربیاد ، این پرتوقعی و بدعادتیش رو میرسونه

اگه میدونی با رفتنت ، تنبیه میشه و اخلاقش رو درست میکنه ، حتما یه مدت برو

خدایا مسافرکوچولومونو دست خودت  سپردم ،  خودت به سلامت بهمون برسونش 

چرا وقتی شوهرت لیاقت نداره، از خانوادت کمک قبول میکنی 

بزار جونش دربره، خودش تهیه کنه

پسرم! به خاطر تو هم شده همیشه آبی می مانم، به خاطر تو هم شده تمام روزهای بعد از این مهربانتر خواهم شد، عاشقی میکنم وقتی دستهایم را میگیری، وقتی با زبان کودکانه ات برایم قصه میگویی، عاشق میشوم وقتی بهانه میگیری و من کلافه میشوم و من حرص هایم را سر بیخیالی خالی میکنم

نمیفهمم چرا راضیزمیشید باباتون خرج خونه هاتون بده

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

من بودم طلاق میگرفتم کلا چقد پرروش کردین .بعدم یا قهر نکن برو یا یه جور برو ک دیگ برنگردی توپ تنیس نیست ک هی بری برگردی ک اگ قراره بابات خرجتو بده پس چرا توخونه این نشستی

خانومای گل کتاب <<ما تمامش میکنیم >>رو حتما بخونید .از پر فروشترین های نیویورک تایمز هست🌷
مثلا میگه پول ندارم برا بچه شیر بخرم. مجبورم از خانوادم بگیرم.  بخدا. پدر مادرم خیلی خوبن ‌ خیل ...

بگو بچه رو ک ازخونه بابام نیاوردم ک .اونموقع ک خدبه بچه توه شیر و چیز ک میخاد بچه منو بابامه پرووو

خانومای گل کتاب <<ما تمامش میکنیم >>رو حتما بخونید .از پر فروشترین های نیویورک تایمز هست🌷

با عرض معذرت و با حترام کل مسیرت اشتباه بوده ازدواج با همچین  ادمی موندن باهاش بچه دارشدن و حتی ادامه زندگی باهاش اشتباه محض قطعا اما چون بچه داری با مشاور صحبت کن 

نرو.به نظرم فقط درصورتی قهر کن و برو که ۱۰۰ درصدی قصدت جداییه و شک نداری

اول اینکه دیگه از خانوادت خرجی نگیر...الان که ناراحته و فحش داده بگو دیگه نه چیزی میگرم ازشون نه اجازه میدم بدن.کلا مردا همینطورین فک میکنن خانواده وظیفشونه.البته تقصیر خانوادمونه که پروشون میکنن

بعد برو مشاوره گلم.شاید دست خودش نیست

مطمینم با مشاوره زندگیتون خیلی تغییر میکنه

خدایا شکرت بخاطر همسر خوبم😍

دوست عزیز هروقت ک میرفتم خونه بابام 

مامانم از سبزی خوردن.گوشت.میوه و....حتی خیارو گوجه ونون میداد میگفت تو بری خونه هیچی نمیتونی درست کنی اینارو با خودت ببر تو راه میخوری آخه من یه شهر دیگه ام 

بعد خواهر شوهرم برگشت گفت خرج مامان بابات و داداش من میده درسته ک قشقرق کردم سر این حرف ولی بعدش ب مامانم گفتم هیچی برام نزار تو راه ساندویج میگیره گفتم شوهرم میگه چیزی از مامانت بگیری ناراحت میشم بازم میزاره ولی خیلیکم 

درکل وقتی شوهرت لیاقت نداره چیزی هز خونوادت نگیر