2777
2789
عنوان

مبلمان

204 بازدید | 21 پست

سلام 

اینجا مبلمان قیمت کردم خییییلی گرون بود 

بعد خواستم از ملایر سفارش بدم اونم می گفت پرداخت درب منزل نداریم 

به نظرتون از کجا بخرم که جنسش عالی باشه و پرداخت درب منزل هم داشته باشه؟ 

این سرای ایرانی که تبلیغ می کرد پرداخت درب منزل داره؟

برام یه صلوات بفرستید که به شغل مورد علاقه م برسم. مرسی مهربونا❤❤❤

مبل رو باید بری بشینی بالا و پایینو.. تست کنی اینترنتی فایده نداره، ما مبل میدیدیم توی عکس با واقعیتش فرق داشت!!

دیگه سیمکارت ندارم😐 توی تاپیکای سیاسی من دیگه حرف نمیزنم🤐🥺🌺🍃🍃درویشی تهی‌ دست از کنار باغ کریم خان زند عبور می‌کرد. چشمش به شاه افتاد و با دست اشاره ای به او کرد. کریم خان دستور داد درویش را به داخل باغ آوردند. کریم خان گفت: «این اشاره های تو برای چه بود؟»درویش گفت: «نام من کریم است و نام تو هم کریم و خدا هم کریم. آن کریم به تو چقدر داده است و به من چی داده؟»کریم خان در حال کشیدن قلیان بود. گفت: «چه می‌خواهی؟»درویش گفت: «همین قلیان، مرا بس است.»چند روز بعد درویش قلیان را به بازار برد و قلیان بفروخت. خریدار قلیان کسی نبود جز فردی که می‌خواست نزد کریم خان رفته و تحفه برای خان ببرد، که از قلیلن خوشش آمد و آن را لایق کریم خان زند دانست. پس جیب درویش پر از سکه کرد و قلیان نزد کریم خان برد. چند روزی گذشت. درویش جهت تشکر نزد خان رفت. ناگه چشمش به قلیان افتاد و گفت:«نه من کریمم نه تو. کریم فقط خداست، که جیب مرا پر از پول کرد و قلیان تو هم سر جایش هست.»🍃🌺🍃   امضامو هفته‌ای یکبار بروز میکنم🤗😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبلمان رو چطوری تست نکرده میتونید بخرید؟ من تا از نزدیک چندبار نبینم روش نشینم اصلا نمیتونم تصمیم بگ ...

از جای مطمئنی باشه مشکلی نیست. 

مدلی که اینجا دیدم و تایید کردم رو می تونم بگم واسم بفرستن. 

مثلا مبلمان ملایر جای مطمئنیه 

ولی خب متاسفانه پرداخت درب منزل نداشت

مبل رو باید بری بشینی بالا و پایینو.. تست کنی اینترنتی فایده نداره، ما مبل میدیدیم توی عکس با واقعیت ...

نمیدونم چیکار کنم 

اینجا مبلو با اختلاف قیمت 7, 8 میلیون میدن😑😑😑

از جای مطمئنی باشه مشکلی نیست.  مدلی که اینجا دیدم و تایید کردم رو می تونم بگم واسم بفرستن.&nb ...

خب اگه اینجور که میگی جای مطمئنیه برای پرداختشم حتما سرت کلاه نمیره . 

یه خانم مستقل و قوی 
نمیدونم چیکار کنم  اینجا مبلو با اختلاف قیمت 7, 8 میلیون میدن😑😑😑

بری ملایر بهتره همونجا پول میدی

دیگه سیمکارت ندارم😐 توی تاپیکای سیاسی من دیگه حرف نمیزنم🤐🥺🌺🍃🍃درویشی تهی‌ دست از کنار باغ کریم خان زند عبور می‌کرد. چشمش به شاه افتاد و با دست اشاره ای به او کرد. کریم خان دستور داد درویش را به داخل باغ آوردند. کریم خان گفت: «این اشاره های تو برای چه بود؟»درویش گفت: «نام من کریم است و نام تو هم کریم و خدا هم کریم. آن کریم به تو چقدر داده است و به من چی داده؟»کریم خان در حال کشیدن قلیان بود. گفت: «چه می‌خواهی؟»درویش گفت: «همین قلیان، مرا بس است.»چند روز بعد درویش قلیان را به بازار برد و قلیان بفروخت. خریدار قلیان کسی نبود جز فردی که می‌خواست نزد کریم خان رفته و تحفه برای خان ببرد، که از قلیلن خوشش آمد و آن را لایق کریم خان زند دانست. پس جیب درویش پر از سکه کرد و قلیان نزد کریم خان برد. چند روزی گذشت. درویش جهت تشکر نزد خان رفت. ناگه چشمش به قلیان افتاد و گفت:«نه من کریمم نه تو. کریم فقط خداست، که جیب مرا پر از پول کرد و قلیان تو هم سر جایش هست.»🍃🌺🍃   امضامو هفته‌ای یکبار بروز میکنم🤗😍

عزیزم همینجوری ک مبل نمیخرن،اولا که چوبش خیلی مهم روس باش میتونه گردو باش یا راش ،حالا چوب های ارزون قیمت تری هم هست ک ب این اسامی ب فروش میرسن و....

بعد پارچه ،ما انواع پارچه مبل داریم حتی اون مازراتی که همه میشناسن خودش چند درجه چه برسه به مسکو که هرکدومش اختلاف قیمت های زیادی دارن پارچه مسکو درجه ۳رو خیلی راحت بجای درجه یک ب مشتری غالب میکنن 

بعدش رنگ ومدلش که از توی عکس زمین تا آسمون فرق دارن چون عکسها معمولا ادیت شدن 

واز همه مهم تر نشیمن که باید بشین روش ۴تا ملق بزنی ببینی ب دردت میخوره یا ن مثلا کاناپه اگ وسطش پایه نخور ضعیف ،وشما نباید ب هیچ عنوان روش بخوابی یا حتی تحمل وزن سنگین ۳نفره ندار 

😂😂😂

بعدم عزیزم فک نمیکنی که برات میارن همه پولو همون موقع بدی عزیزم ازت اول بیانه میگیرن حالا بستگی به خودشون داره یه تومن یا بیشتر..بقیش هرچی موند دم در میدی

وخدایی که به شدت کافیست🍃🍃
تو این شرایط کرونایی

بعد از ماه رمضون برو