2789
عنوان

شــک

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 32 پست
اره این دو زنه ها اینجوری شیریت براشون دوتا میزاره

😂😂😂

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
خب یه وقت ممکنه کاری بکنه باهاشک من ندونم

شوهرت کاری بخواد بکنه، تو شیشه هم بکنیش می‌کنه، یه کم اعتماد داشته باشین به شریک زندگیتون

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب یه وقت ممکنه کاری بکنه باهاشک من ندونم

عزیزمممم این افکار منفی رو بریز دور... همیشه به خودت تلقین کن که یه زن کامل و همه چی تمومی و شوهرت دیگه بهتر از تو هیچ جا پیدا نمیکنه پس دلیلی برای خیانت نمیمونه

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
تو رو خدا راست میگی؟؟  یعنی تو حساب گوگل یا جی میل نداری؟؟

چرا دارم. هرکی جی‌میل داره خیانتکاره؟ 🤔

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
چرا دارم. هرکی جی‌میل داره خیانتکاره؟ 🤔

خب اون به من گفته ک جی میل نداره 

اینجاش شک بر انگیزه 

و موضوع اینه ک منمدجی میل دارم ولی برام نمیاره دوتا رو

فقط فیس بوک رو میاره

بوی نم بارون 😍🌧️☔
خب اون به من گفته ک جی میل نداره  اینجاش شک بر انگیزه  و موضوع اینه ک منمدجی میل دارم ول ...

نمی‌دونم والا، اصلاً هیچ فکری ندارم که دلیلش چی می‌تونه باشه.

فکر میکردم خودم خیلی شکاکم تا اینکه این تاپیکو دیدم😂

الان رفتم بروزرسانی کردم شیر ایت خودمو ،دیدم برا منم دوتا اورد 

چقد زود قضاوت کردم!

بوی نم بارون 😍🌧️☔