2777
2789
بانو ملکه من این چیزا حالیم نیست   میفهمییی؟!!😒 بعدشم من کسی نیستم که 😌😌منو تگ نکنی به جوم ...

@2001saaraa ☺☺☺☺☺تگیدم😂🖐ایشالله تاپیکا شاد😂

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست                                                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لطف داری فدات شم 😍😍😍

منو تگ نکردی؟!!  

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   
دورتون بگردم، لطف دارید و شرمنده میکنید کلی حرف باهاتون دارم، دعام کنید این هفته را که خیلی سرم شلو ...

زنده باشین.برای من که جای بسی خوشوقتیست.امیدوارم کارهاتون به احسن الحال انجام بشه.الخیر فی ما وقع

چشم انتظار گفتگو هستم

قربونت ساریه جونم🤣😍🌺🧡

😂😂فداتم

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
الهی بگردممممم😁😁😍😍😍😍حالا من انرژی مثبتم یا منفیی🤣🤣🤣🤣

من ی دور بیشتر😁

مثبت دیگه دیوونه😂🧡

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

وای وای ماچ ماچ😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘ممنونم گلم🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

خواهر ققنوس..یادته تو خصوصی بهم گیر دادی☺☺☺☺منم جذاب_لعنتی😂😂😂☺

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست                                                                  
منو تگ نکردی؟!!    

من الان ازخواب بیدار شدم 😐

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
کیو میگی🤷‍♀️🤷‍♀️ بیا خوص خوصی😑🤣

اومدم بدو فقط بدوووو🤯🤯😳😳😳😳🤪

@2001saaraa   ☺☺☺☺☺تگیدم😂🖐ایشالله تاپیکا شاد😂

انشاالله یادت نره  

سارای_پررو😄#  ‍ 

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی