2777
2789
عنوان

تاحالا شده...

166 بازدید | 12 پست

بچه ها تاحالا شده یه کار بدی کنین مثلا در حق یکی بدی کنین بعد به بلا و گرفتاری دچار بشین اون کارتون یادتون بیاد وبفهمین بخاطر اون کار بوده  عذاب الانتون؟

زخم را پنهان کن حتی از خودت/جز نمک درمشت دنیا هیچ نیست. راه ظهورت را بستم قبول...اما خدا را چه دیدی شاید قرار است حر تو باشم!در ارزوی تجربه مرگ موقت.😐

من ی زمانی ی حرفایی ب ابجیم زدم کاملا دلسوزی وحتی احتمالا اون یادشم نباشه ولی دوسال بعدش خودم همونو ب مراتب بدتری تجربه کردم وکامل فهمیدم

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊

بله یه کاری کردم خدا زود برام جبران کرد اونم چه جبرانی دیگه تاعمر دارم فراموش نمیکنم وتکرارم نمیکنم 

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره . یه بار یه حرفی در مورد یه دوستم زدم که اشتباه متوجه شده بودم . اونم به گوشش رسید اومد سراعم . گفتم حلالم کن . گفت اشکالی نداره . بعدش باهام خوب رفتار کرد .

حالا نمیدونم حلالم کرده بود یا نه ؟؟؟؟؟ 

ولی به سر خودم اومد :( 

دعا کنید برام که حلالم کرده باشه 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
اره . یه بار یه حرفی در مورد یه دوستم زدم که اشتباه متوجه شده بودم . اونم به گوشش رسید اومد سراعم . ...

اخی

دقیقا اینی ک میگی حلالیت طلبیدی و باز سرت اونده سر خودمم اومده فک کنم علتش اینه ک اونا از ته دل حلالمون نکردن نمیدونم کاش میفمیدیم

زخم را پنهان کن حتی از خودت/جز نمک درمشت دنیا هیچ نیست. راه ظهورت را بستم قبول...اما خدا را چه دیدی شاید قرار است حر تو باشم!در ارزوی تجربه مرگ موقت.😐
اخی دقیقا اینی ک میگی حلالیت طلبیدی و باز سرت اونده سر خودمم اومده فک کنم علتش اینه ک اونا از ته دل ...

اره . باهام خوب حرف میزد گفتم شاید حلال کرده  اما دو دل موتدم .

یه بارم رفته بودم دندونپزشکی . یه اقایی جانباز بود عروسشم اومده بود . منم کلی نشستم عروس اون و اقا هم نشسته بودن .

بعدش ما رو صدا زدن رفتیم داخل . 

آقاهه (پدرشوهر همون عروس) اومد داخل گفت چرا مارو دیر نگه داشتید ؟ این کلنیک مال ماس و... 

منم گفتم خب منم خیلی وقته اینجا منتظر نشسته بودم  .چه عروس تو بشینه چه من . ایا فرقی داریم ؟ 

نمیدونم چرا با مرده بحثم شد :( 

الان خیلیییی ناراحتم و عذاب وجدان دارم . 

دعا کن حلالم کرده باشه . نمیشناسمش نمیدونم کی بود ادرسی ندارم برم حلالیت بطلبم خیلی ناراحتم . 

اره . باهام خوب حرف میزد گفتم شاید حلال کرده  اما دو دل موتدم . یه بارم رفته بودم دندونپزشکی . ...

ینی چی کلینیک مال ماس؟مگه سپاهی چیزی بود کلینیکه؟نمیدونم عزیزم اگه واقعا حق داشته باشه دعا میکنم که از دلش رفته باشه اون بحثتونو وحلالت کرده باشه توهم که خیلی پیگیری معلومه قلب مهربونی داری❤

ینی چی کلینیک مال ماس؟مگه سپاهی چیزی بود کلینیکه؟نمیدونم عزیزم اگه واقعا حق داشته باشه دعا میکنم که ...

از حق الناس خیلی میترسم . همش برای اون مرد دعا میکنم که گرفتاریاش حل شه حداقل اینطوی خدا در پرونده ام بنویسه تا عذاب نشم اون دنیا :( 

اره مال سپاه بود.

اها

رمان سه دقیقه در قیامت رو خوندی؟اگه نخوندی بخون خیلی قشنگه درمورد همین کارهاخیروحلالیت طلبیدنامون تو این دنیام هست

ینی اینجوریه که یه نفر سه دقیقه میمیره بعد به اعمالش حسابرسی میکنن و میبینه که چیکار کرده

از حق الناس خیلی میترسم . همش برای اون مرد دعا میکنم که گرفتاریاش حل شه حداقل اینطوی خدا در پرونده ا ...

ایشالا

سلام دخترم 😂😂😂😂 درخواست دوستیموقبول کن .عشقتم که ترکیدم گفته بودم یه کاربری دیگه دارم به طور اوم ...

توروحت

اصن دپرس بودما عزا گرفته بودم اصلا یادمم نبود کاربری دیگه ای داری حالا بیا بگم برا چی