saheere مدیر استارتر عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 1121 عنوان کار در منزل 96 بازدید | 7 پست سلام بازم میخواستم بپرسم کسی این کار در منزلارو انجام داده که شمع و جعبه کادویی درست میکنن یا اگه کار در منزل سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 1399/02/15 | 04:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پاندالندع عضویت: 1398/12/17 تعداد پست: 1425 جعبه کادویی که زن دایی من ثبت نام کرد پول هم داد اولش تا یاد بدن ، بعد هر جعبه ای درست میکرد ایراد میگرفتن ازش بیخیال شد بنظرم بدرد نخوره
saheere مدیر استارتر عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 1121 جعبه کادویی که زن دایی من ثبت نام کرد پول هم داد اولش تا یاد بدن ، بعد هر جعبه ای درست میکرد ایراد م ... ااا چه بد پس 😔
سیبزندگی عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 5962 جعبه کادویی که زن دایی من ثبت نام کرد پول هم داد اولش تا یاد بدن ، بعد هر جعبه ای درست میکرد ایراد م ... اره منم برام پیش شدتومسیرشم تصادف کردم اسیب دیدم خدالعنتشون کنه این یه روشه نه اتفاق 😐😐😐حرفی نیست وقتی گوش شنوایی هم نیست
سیبزندگی عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 5962 اگه واقعامبخوای کارکنیخودت شروع کن نت فیلماشوببین یکی دوتادرست کن خراب کن هدیه بده راه بیفته کارت 😐😐😐حرفی نیست وقتی گوش شنوایی هم نیست
دخی۹۷ عضویت: 1397/09/30 تعداد پست: 1501 جعبه کادویی و شمع سازی بدرد نمیخوره فقط میخوان پول بگیرن بعد اینقد رو کارات ایراد میزارن ک خودت منصرف میشی و پول ثبت نام میره تو جیبشون دعای نی نی سایتیای میگیره. میشه دعا کنین خونه بهتر بگیریم .با دعای شما خونه خریدیم ولی نمیشه خودمون بشینیم دادیم رهن .خدایا هرچی صلاحه واسمون پیش بیاد.دخترم و شوهرم امیدای زندگیمن .
saheere مدیر استارتر عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 1121 جعبه کادویی و شمع سازی بدرد نمیخوره فقط میخوان پول بگیرن بعد اینقد رو کارات ایراد میزارن ک خودت منصر ... چه بد پس هیچکس راضی نیست پشیمون شدم 😔چیکار کنم به نظرت تو خونه جواب بده استعدادم دارم تو همه چی تا حدودی
دخی۹۷ عضویت: 1397/09/30 تعداد پست: 1501 چه بد پس هیچکس راضی نیست پشیمون شدم 😔چیکار کنم به نظرت تو خونه جواب بده استعدادم دارم تو همه چی تا ... آره بدرد نمیخوره. کاری رو ک بلدی خودت انجام بده مثلا چیزای تزئینی درس کن و واسه کارت تبلیغ کن تو اینستا دیوار همین نی نی سایت اینجوری بهتره دعای نی نی سایتیای میگیره. میشه دعا کنین خونه بهتر بگیریم .با دعای شما خونه خریدیم ولی نمیشه خودمون بشینیم دادیم رهن .خدایا هرچی صلاحه واسمون پیش بیاد.دخترم و شوهرم امیدای زندگیمن .