2777
2789
الان که اکثرا مادرشوهرها خوبن و کاری ندارن  ولی خدایی دیگه ماهگرد و تولد اینا توقعات بیجاست حا ...

انگار شما ناراحتی یا توپت پره انقدر

وگرنه کسی حرفی از توقع نزد البته ک تا جایی ک من دیدم بیشتر توقع بیجا از سمت خونواده شوهره در ضمن من نظر سنجی ی تاپیک اینجا رو کار ندارم بخوایم ب نی نی سایتم نگاه کنیم اکثرا ناراضی ان.ولی جیزایی ک دیدم تو دوستام و همسایه ها و اشناها اونا رو مد نظر قرار میدم.در ضمن ماهگرد و هرچی ب خودشون مربوطه دلشون خواسته ب عروساش تبریک میگه شما چرا ناراحت شدی.بعدشم خیلی جاها هست ک خونواده شوهر توقع بیجا دارن و دخالت میکنن .بعدشم اگه مادر ادم چیزی بگه و دلخور شیم با اینکه خونواده شوهر بگه فرق داره چون مادر ادم تمام زندگیشو برامون گذاشته و مطمینا خیرمونو میخواد و اینکه زحمتمونو کشیده تا اینجا رسونده حالا با یه حرفش ک نباید دلخور شد

💞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان که اکثرا مادرشوهرها خوبن و کاری ندارن  ولی خدایی دیگه ماهگرد و تولد اینا توقعات بیجاست حا ...

در ضمن عزیزم شما نمیتونی تو زندگی ی نفر دیگه بیای و بگی لازم هست فلان مناسبتو بهم تبریک بگن یا لازم نیست هرکس خودش میدونه چ رابطه ای با افراد خونوادش داشته باشه

💞

احسنت

عزیزم میدونی چرا اون کاربر عقده ای ک برای من پست گذاشت چی جوری پاکش کرد؟چون تایم حذفش گذشته بود.

ی جوز با کینه و حسادت و عقده حرف میزد ک قشنگ کمبوداشو داد میزد انگار حالا اگه موردی پیش بیاد ک مادر شوهره خوب باشه ازین کم میشه.تو تاپیکای دیگه ام دیده بودم ب کاربرا میپره احتمالا هم خودش ازین خونواده های شوهر عقده و بیماره چون با کسایی ک نمیشناسه اینطوریه و میخواد قورتشون بده چ برسه عروس ک خار تو چشمشونه و....

💞