2777
2789
عروس نمونه

بخدا خیلی دوسش دارم خیلیاااا البته ناگفته نمونه ماهه خودشم ماااه..هر روز یا چته یا تصویری ..دلم براش تنگ شده چند ماهه بخاطر کرونا ندیدمش خدا حفظش کنه الهی

برای عاشقانه هایم با تو،چهار شاعر نیاز دارم❤

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خدا بهت صبر بده 😁😁

واقعابایدصبربده کلافه شدم قرارفردااگه خدا میخواد بره دعاکنین بره حالا حالا ها نیاد به خدا خسته شدم یک استکان آب برا خودش نمیره از یخچال بردار هرچی روبلیدبه دستش داد ولی بخوره استکان روازرومیز برنمیداره تامن جمع کنم خودمون توخرج خودمون مو ندیدم ازم غذاهای رنگ وورنگ میخواد😔

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  
واقعابایدصبربده کلافه شدم قرارفردااگه خدا میخواد بره دعاکنین بره حالا حالا ها نیاد به خدا خسته شدم ی ...

بعضزا متاسفانه بی انصاف میشن.اشکال نداره.مادره،، شما صبوری کن عزیزم خدا برگردونه تو زندگیت ایشاالله

برای عاشقانه هایم با تو،چهار شاعر نیاز دارم❤

من ی مادرشوهر دارم ماه لنگه اش نیست بس ک خوب و مهربونه.ب هیچ عنوان هیچ توقعی ازمون نداره مدامم ب شوهرم نصیحت میکنه هوای خانمتو داشته باش طی هفته ک سرکاری روزای تعطیل ب اون برس نمیخواد وقتتو واسه کارای دیگه بزاری .تولدام سالگردا و همه چی یادشه.و اصلا و اصلا اهل دخالت نیست ب زورم ازش در مورد چیزی سوال کنیم محاله جواب بده میگه هرجور خودتون دوست دارید.مسافرتم بخوایم بریم بخوایم همراهمون باشه میگه مزاحم نمیشم زن و شوهری برید بیشتر بهتون خوش بگذره.در کل ی دونه است😍

شایدم هیچ دونه اخه الکی گفتم ،مجردم😕

البته سوای شوخی همسایمون مادرشوهره ماهگردای ازدواج دوتا عروساشو تبریک میگه و در کل خیلی با عروساش خوبه ماشاءالله .

گفتم شاید انرژی مثبت بفرستم یکی ازون خوباش نصیب منم بشه خدا بخواد😁😁😁😁

💞

واقعابایدصبربده کلافه شدم قرارفردااگه خدا میخواد بره دعاکنین بره حالا حالا ها نیاد به خدا خسته شدم ی ...

واقعا سخته تو این زمونه همه تو خرج خودشون موندن چه برسه که مهمون بیاد و توقعه آنچنانی هم داشته باشه

اخی عزیزم انشاءالله ک زودتر بره توام راحت شی.ادم معذبه اینطوری

💞

واقعا سخته تو این زمونه همه تو خرج خودشون موندن چه برسه که مهمون بیاد و توقعه آنچنانی هم داشته باشه

آره عزیزم به خدا من شوهرم به خاطر کرونا ازیک ماه قبل عید تعطیل شد الان دوروزمیره سرکارخونمون رو تازه تمدید کردیم هرچی داشتیم نداشتیم گذاشتم رو رهن خونه ۲تومان هم قرض کردیم دوتا دیگه عروس داره وضعشون خوب خونه ماشین بهترین درامده به ما کلید کرده شوهرم خیلی ناراحتم غصه میخوره میگه ندارم مادرم هم اضافه شده😢😔

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  
اخی عزیزم انشاءالله ک زودتر بره توام راحت شی.ادم معذبه اینطوری

مرسی اره واقعا اونم هیچ محبتی تاحالاندیدباشی ازش😭😭😭

مرسی اره واقعا اونم هیچ محبتی تاحالاندیدباشی ازش😭😭😭

😔ناراحت شدم

انشاءالله ک مشکلتون حل بشه و خونه دار بشین ک از دست این پیش پولا و کرایه های سرسام اور خلاص بشین

💞

آره عزیزم به خدا من شوهرم به خاطر کرونا ازیک ماه قبل عید تعطیل شد الان دوروزمیره سرکارخونمون رو تازه ...

توکل بخدا عزیزم آن شاءالله شما هم صاحب خونه میشید

ذکر یارزاق برای روزی خوبه عزیزم تا میتونی این ذکر و بگو

توکل بخدا عزیزم آن شاءالله شما هم صاحب خونه میشید ذکر یارزاق برای روزی خوبه عزیزم تا میتونی این ذکر ...

مرسی حتما ان شالله همه خونه داربشین😔🌹🌹