2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین ما واحد کناریمون خیلی مشکل پیدا کردن . شوهرش یکساله ک بیکار شده چوناز بالا ساختمون افتاد .دیگه توانایی کار کردن نداره. کسی ام کمکشون نمیکنه. ی روز به همسایمون گفتم شما چقدر میخابین. پنج عصر بیدار ممیشین.گریه کرد ک بیدار بشن ناهار میخان. ما فقط روزی یک وعده چایی با نون میخوریم. دنیا رو سرم خراب شد ک چطور هر روز اشپزی میکردم در صورتیکه اونا چیزی نداشتن بخورن

خدا جونم ، خودت هوای داداشامو داشته باش اخه اونا دنیامن
ببین ما واحد کناریمون خیلی مشکل پیدا کردن . شوهرش یکساله ک بیکار شده چوناز بالا ساختمون افتاد .دیگه ...

خب

خدایا ازت میخام مصلحتتو با خاسته ی دل من یکی کنی و این ماه بهم یه نینی سالم بدی آمین 🤲🤲🤲

خلاصه اینکه ی دختر همسن دختر من داره . حالا بگذریم با پسرم براشون کمک جم کردیم. خداروشکر . نمیخام از خودم تعریف کنم . داداشام برا عید همه چیز گرفتن برام اوردن . منم از هرکدوم براشون گذاشتم بردم خونشون .گفتم ما باهم خواهریم هر چی داریم باهم میخوریم

دخترشو صدازد اومد. گفت برای لیلا خانوم تعریف کن دیشب چه خوابی دیدی.

اون شروع کرد ب تعریف و منم فقط گریه میکردم

گفت ساعت دو و نیم نصفه شب سر کوچه بودین با مادرم . اومدم ب مامانم گفتم چرا نمیاین خونه. مامانم گفته منتظرم لیلا خانوم کارش تموم بشه  بیایم

میگفت دیدم شما یه پلاستیک دستته . با گریه از توش نون و پنیر و سبزی با خرما پخش میکنی بین مردم. ب همه میگفتی ک اینارو امام زمان داده ک براش پخش کنم . گفته میخام بیام . اینارو بده ب مردم. نمیدونین چ حالی شدم . فقط زجه میزدم. حالاکسی میدونه تعبیرش چیه؟