2777
2789
عنوان

اهل کجایین

| مشاهده متن کامل بحث + 1255 بازدید | 230 پست
😂😂😂والا ما جز خوبی و مهمون نوازی چیزی نشنیدیم عزیزجان  ماشالله هنرمند خوبیم دارین ک یکیش بهت ...

بهرام افشاری ک اره واقعا...شمام یه فوتبالیست عالی دارین که من خیییلی دوسش دارم

گیلانی ام(انشالا همیشع خش و خرم ببیع)😂

تی بلا می سر😊

عاشق بوخودااااا گفتنتونم😍

ی دوست رشتی دارم می خواد بگه دعوا کردم میگع دعوا گرفتم

عالیهههه😍😊😂

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جزیره خارگ

جزیره مرجانی خارک

اومدم دو سال پیش😍

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 
ورسکمون😎😍💪🏻❤

اهل کجاییی؟

سوادکوه؟

وای عزیزم خیلی بهش افتخار می کنم چنده قشنگه مازرون😍

من خودم اصالت بچه کیاسر بالاده ک معروفترین چیز توش کوه شاهدژ هستش تو نت بزنین میاد😍💪🏻😎

متولد ساری ساکن بهشهر😎💪🏻❤

مامانم فیروزکوهیه😍😎💪🏻

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی 😊❤🌹                   طُ بهترین اتفاق زندگیمی 👩‍❤️‍👨✨🧿❤️            مازندران 😎✨❤️                      

شنیدوم 

شله میدی ها 😂

همانقدر که زن را باید فهمید،مرد را هم باید درک کرد...همانقدر که باید قربان صدقه زن رفت،باید فدای خستگی های مرد هم شدخلاصه مرد و زن نداردبه نقطه ی ما شدن که رسیدی،بهترین باش..
بهرام افشاری ک اره واقعا...شمام یه فوتبالیست عالی دارین که من خیییلی دوسش دارم

چاکریم 

البته ما همزاد بهرام افشاری رو داریم تو خونمون😁😍

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی 😊❤🌹                   طُ بهترین اتفاق زندگیمی 👩‍❤️‍👨✨🧿❤️            مازندران 😎✨❤️