2777
2789
عنوان

اهل کجایین

| مشاهده متن کامل بحث + 1255 بازدید | 230 پست
شیراز خوش میگذره

شیراز عالیه

خیلی شیرازیارو دوستشون دارم

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 
ته هم دری که خله باحالی کدوم شهر دله زندگی کندی؟

منم درمه های های مه مه

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی 😊❤🌹                   طُ بهترین اتفاق زندگیمی 👩‍❤️‍👨✨🧿❤️            مازندران 😎✨❤️                      

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اقا لاکسری ره بیل دکفیم وسط😂😂😂😂😂❤❤❤

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی 😊❤🌹                   طُ بهترین اتفاق زندگیمی 👩‍❤️‍👨✨🧿❤️            مازندران 😎✨❤️                      
پل ورسک😎❤

وای عزیزم خیلی بهش افتخار می کنم

چنده قشنگه مازرون😍

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 
نظره لطفته کجای شیرازی

خود شهرش پارسال اومده بودم

خخخخخخ یه سری یه جایی بودم خیلی از همدانیا بدمیگفتن ک خسیسن و خونسرد ..منم نگفتم همدانیم و گفتن توچر ...

😂😂😂والا ما جز خوبی و مهمون نوازی چیزی نشنیدیم عزیزجان  ماشالله هنرمند خوبیم دارین ک یکیش بهتاش خودمونه که پسرخالم چهرش با بهتاش مو نمیزنه😍 

چنده مازنی اینچه فراوونه😄❤

اره بعور ماشالله😎💪🏻❤